If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
а кои фаиливе да запиша?
предполагам нфсу1.бин със нфсу1.куе на един диск и по същия начин и другия или бъркам!!!
бъркащ
въпросните файлова са имидж (картинка) на съдържанието на сд-то - програмите за които ти казахме или емулират сд или от имиджа правят нормално сд
сори за англ нямам време да го преведа
A CD image is a track by track, sector by sector exact copy of a CD.
The image contains everything on the CD - not only the files you can see and can normally copy and paste anywhere
and anyway you want but also the File Allocation Table.
The way a CD image is written, the file type it is put into, often determines its usefulness.
Some CD image types are known not to work well with so-called mixed mode CD's; those are CD's that contain not only data but also audio and/or video.
Some CD image file types are known only to one program, others to some and yet again others to all programs.
Отключихте ли вече Ford Mustang GT ? След неистовия рев на японските резачки мощното ръмжене на тоя 4.6 V8 направо ми изправя косата. Да не говорим пък на празен ход как мърка... мммм
да се похваля най-накрая и аз имам вече играта и впечатленията са ми доста добри като голям фен на пъва част, NFSU 2 просто си е супер графиката е доста по-добра от тази на 1 а и е доста по-лека за компютрите щом 1 не ми тръгваше на лаптопа а тази тръгва направете си сметка другото което ме нарадва много е обикалянето из града за да намериш поредната гонка или магазин... това просто е много добро!!!за сега несъм отключил много коли и несъм достигнал вашите параметри които виждам на дино стендовете но нямам и много време да играя, но всичко със времето си!!!
Comment