Известие

Collapse
No announcement yet.

King of Europe Drag Series 23 юни летището в Кондофрей

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• King of Europe Drag Series 23 юни летището в Кондофрей

На 23 юни на летището в Кондофрей, близо до Радомир ще бъде дадено началото на европейския драг шампионат King of Europe Drag Series. Първоначалната идея за провеждането на мероприятието бе да се затвори някой голям булевард в София, но от Общината така и не разрешиха. Очаквайте в следващите дни програмата, условията за участие и всякаква информация за събитието.

ето ви малко информация , не съм 100% сигурен но така ми подшушнаха
    май мак ще е организирано от Ърбан тиим
    демек нещо подобно на този драг ще е дето мина
    Volvo S80 2.0 T5 180hp
    Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
    Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Това се знаеше още в събота.
    Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
    ех.. Малкото КуВе
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Васил Петров Покажи съобщение
      Това се знаеше още в събота.
      мене ме радва само едно ,че на 50 км от София ще има редовен драг по европейски , казах Мене ме радва щото като гледам ентусиаста на италанската секта , направо ми иде да си купя един Голф и да го мина с флекса или едно трабанче да си взема и да насадя двигатела от пунтото
      Volvo S80 2.0 T5 180hp

Comment

Първоначално публикувано от WhitePower Покажи съобщение
        мене ме радва само едно ,че на 50 км от София ще има редовен драг по европейски , казах Мене ме радва щото като гледам ентусиаста на италанската секта , направо ми иде да си купя един Голф и да го мина с флекса или едно трабанче да си взема и да насадя двигатела от пунтото
        Може би не е тука мястото, но все пак ... защо не се направи една среща в София и да се тръгне колона натам, ако ще и 5 коли да са поне да се направи "масовка"
        ---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90

Comment

човек , на пистата събота имаше такива коли че направо не ми се вярваше , изхвърляха се капаци брони , беее страх
          и на всичкото отгоре входа беше само 5 лева и можеше да се пусне всеки , никой не те кара да участваш в самото състезание и да даваш 50 лева
          плащаш 5 лева ако искаш гледаш ако искаш се пускаш
          беше се изсипала половината надежда с техните орязани коли и бичеха некви средни 15 ки
          а тука само чоплим семби
          средния разход на кола щеше да е не повече от 65лева
          50 за гориво и 5 за вход и 10 за винетка
          ама явно и това с скъпо , лошото е че некви пишлегари с техните кокошарници правиха шоу а при италянките имаше всичко на всичко 4 Пунто ГТ та едно типо и една 156 ца
          другите 2 бяха на паркинга за гости
          Volvo S80 2.0 T5 180hp

Comment

в неделята даже нямаше италианки едно пунто и едно ГТВ

Comment

Първоначално публикувано от boxernay Покажи съобщение
              в неделята даже нямаше италианки едно пунто и едно ГТВ
              Аз ,лично видях доста от итал сектата,в неделя.
              145 1,7 16v turbo http://www.youtube.com/watch?v=QP5CtDmTIpc

Comment

Първоначално публикувано от drigata Покажи съобщение
                Аз ,лично видях доста от итал сектата,в неделя.
                на паркинга обаче
                Volvo S80 2.0 T5 180hp

Comment

Заглавието да се промени, надявам се информацията в интернет да не е подвеждаща, но по всичко личи че състезанието е ОТМЕНЕНО

П.П. причината е
                  невъзможност от страна на Дрифт Клуб България да проведе събитието
                  ---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90

Comment

Съсем логичен завършек на нещата , защото става дума за много пари а до колкото знам УПГ са мноооооого назад от драга в Кондофрей
                    Volvo S80 2.0 T5 180hp

Comment

Съсем логичен завършек на нещата , защото става дума за много пари а до колкото знам УПГ са мноооооого назад от драга в Кондофрей
                      Интересна работа.. При все таксите за участие, спонсори, вход 7лв на калпак и никак не малката посещаемост от зрители... Ако това мероприятие е на загуба... аз не разбирам как
                      Alfa Romeo 159 SW 1.9JTDm '07
                      EX' Alfa Romeo 145 1.4TS '98

Comment

---------- Post added at 17:48 ---------- Previous post was at 17:45 ----------

човек , на пистата събота имаше такива коли че направо не ми се вярваше , изхвърляха се капаци брони , беее страх
                        и на всичкото отгоре входа беше само 5 лева и можеше да се пусне всеки , никой не те кара да участваш в самото състезание и да даваш 50 лева
                        плащаш 5 лева ако искаш гледаш ако искаш се пускаш
                        беше се изсипала половината надежда с техните орязани коли и бичеха некви средни 15 ки
                        а тука само чоплим семби
                        средния разход на кола щеше да е не повече от 65лева
                        50 за гориво и 5 за вход и 10 за винетка
                        ама явно и това с скъпо , лошото е че некви пишлегари с техните кокошарници правиха шоу а при италянките имаше всичко на всичко 4 Пунто ГТ та едно типо и една 156 ца
                        другите 2 бяха на паркинга за гости
                        50 лева!!не плаши хората 100 км са

Comment

Първоначално публикувано от Bodom Покажи съобщение
                          Интересна работа.. При все таксите за участие, спонсори, вход 7лв на калпак и никак не малката посещаемост от зрители... Ако това мероприятие е на загуба... аз не разбирам как
                          до колкото знам всичко е над 20000 лева , мисля че висички сами видяхте за какво иде реч ,
                          само знам че за 1 седмица беше дал над 1700 за бензин , щтото техниката е наемана от румъния ,

като разбера повече ще ви кажа подробносттите

от таксите за участие те се разпределят към наградния фонд за победителите

---------- Post added at 18:06 ---------- Previous post was at 18:05 ----------

Първоначално публикувано от Pesho_155 Покажи съобщение

---------- Post added at 17:48 ---------- Previous post was at 17:45 ----------

50 лева!!не плаши хората 100 км са
                          горе долу толкова със стартовете
                          Volvo S80 2.0 T5 180hp

Comment

Вчера разговарях с Милен от UPG . Обясни ми защо няма да се провежда Драг серията на Кинга, за пари естесвенно става дума , организатора на на цялата работа няма пари да спонсорира Драг сериите и за това отпадаме от календара .

Другото което каза е че за септември ще има още по сериозна организация за Дараг състезанието , което значи че ще е супер

така като гледам нямашнито един италянски учасник , та се чудия дали нещо не можем да организираме един италянски драг барабар с тях и тяхната техника в единия от дните
                            но това ако го искаме можем да се уговорим предварително
                            примерно 3 часа италиан драг чемпионшип или нещо подобно ...........
                            Volvo S80 2.0 T5 180hp

Comment

Working...
                            X