Известие

Collapse
No announcement yet.

турбо? - относно MadCowTuning

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Не остава време. Много работа има. Все пак не е лесно да се прави тунинг на моноинжекция. Едната електроника се провали на тестовете сега слагаме друга. И на нас ние е за първи път с моното. Имайте малко търпение.

Comment

Първоначално публикувано от MadCowTuning [i
      Пуснато на: Чет Дек 07, 2006 2:26 am[/i] ]Съмненията мислим да ги разсеем в близите 5-10 дни като направим спецялно един проект за всички невярващи То е ясно че едно е да се говори друго да се види готова работа. Ще пусна подробни матеряли на целия проект с видео и снимки. Направо ще си стане нещо като PIMP MY RIDE хехе
      Пуснато на: 08 Дек 2006 17:00 [/i] ] В следващата седмица, ще направим специално един проект за да се види какво всъщност правим. В понеделник ще пусна инфо за проекта и подробо описание със снимки и видео материал. Мисля че нашата работа ще говори най-добре за себе си.
      Пуснато на: 22 Дек 2006 16:21 [/i] ] Малко се позабавиха нещата, но е почти готово Имаше малко ПТП, което обърка плановете Всичко е монтирано. Остана само да настроим колата и да направим малко тестове.
      Пуснато на: 12 Яну 2007 22:13 [/i] ] Не остава време. Много работа има. Все пак не е лесно да се прави тунинг на моноинжекция. Едната електроника се провали на тестовете сега слагаме друга. И на нас ние е за първи път с моното. Имайте малко търпение.
      22 Фев 2007
      Alfa Romeo 155 1.8TS
      Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

то кравата умрееее

Родилния дом заработи....

http://www.facebook.com/VenturaGarage
        Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

за едно сте прави ... да се притеснявате, че ще се строши ТС-ка. Но пък той ще се строши и без турбо муууу-нинг. Ху гивз а шит ден?
          Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
          Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

Първоначално публикувано от vladu
            за едно сте прави ... да се притеснявате, че ще се строши ТС-ка. Но пък той ще се строши и без турбо. Ху гивз а шит ден?
            А така! Влей малко свежест и оптимизъм в темата! Ти ги умееш тея работи
            _______
            146 JTD - ex
            Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

за едно сте прави ... да се притеснявате, че ще се строши ТС-ка. Но пък той ще се строши и без турбо муууу-нинг. Ху гивз а шит ден?
              ПО-добре геройски строшен отколкото здрава печка............

http://www.facebook.com/VenturaGarage
              Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от ne0
                ПО-добре геройски строшен отколкото здрава печка............
                мноо умно - минал съм и през двата варианта - повярвай ми второто е по-приятна емоция и се надявам никога да не разбереш първото.
                Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
                Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

здравейте. аз не съм разбирач и нямам никаква представа от турбо и т.н нооооо!!!! Не се замисляте за нещо много важно според мен. СПИРАЧКИТЕ!!! Защото ще сложите още 40 коня а имате ли представа както натоварване е за дисковете и изобщо спирачната система това теябва да подлези на подобрение защото все пак на всеки живота му е мил и зависи най вече от спирачките. Мески
                  Alfa Romeo 146 1.4 8V 94hp Boxer 97g.

Comment

Първоначално публикувано от Rado_Kesera
                    здравейте. аз не съм разбирач и нямам никаква представа от турбо и т.н нооооо!!!! Не се замисляте за нещо много важно според мен. СПИРАЧКИТЕ!!! Защото ще сложите още 40 коня а имате ли представа както натоварване е за дисковете и изобщо спирачната система това теябва да подлези на подобрение защото все пак на всеки живота му е мил и зависи най вече от спирачките. Мески
                    а ти наистина ли мислиш че един трезвомислещ собственик на добре подготвена кола не е обърнал внимание на спирчките си

Comment

то кравата умрееее

На тия проекта им умря верно.. Представи си, дава6 си колата и ти казват 2 седмици и изведнъж се оказва, че са минали 4 месеца с тая сериозност ме съмнява да имат много клиенти. То всяка кола си има характерни особености.. Те незнам как я мислят тая работа да тунинговат всичко подред.. Незнам как е на запад точно ама все си мисля, че за всяка отделна марка си има различна тунинг фирма.. Ако бе6е така лесно Брабус 6тяха и БМВта да тунинговат..
                      Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control
                        то кравата умрееее

На тия проекта им умря верно.. Представи си, дава6 си колата и ти казват 2 седмици и изведнъж се оказва, че са минали 4 месеца с тая сериозност ме съмнява да имат много клиенти. То всяка кола си има характерни особености.. Те незнам как я мислят тая работа да тунинговат всичко подред.. Незнам как е на запад точно ама все си мисля, че за всяка отделна марка си има различна тунинг фирма.. Ако бе6е така лесно Брабус 6тяха и БМВта да тунинговат..
                        Абе що имам спомен че едно време около далечната 1992 Брабус не правеха само Мерцедес???? Някой има ли спомен???
                        98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

е следвашата неделя да не доиде моноинйекцията на бoжура?
                          Hell Yeah!

Comment

Working...
                          X