Известие

Collapse
No announcement yet.

Помогнете в избора :)))

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Братле според мен №1 си е №1
    156 V6 turbo

Comment

Първоначално публикувано от alfista
      Бобо,определено със златното нема да збъркаш
      : да сас златото наистина 6те е доста по уникална и запомниа6та се! и все пак зажиси какав ефект се тарси
      4ервената 155-ица с 4ерните 17''-ки

Comment

2 che i she ti hodi s tiq cherni plastmasi po bronite... deto inak ne bieha na kvo udarat :P

valjo zashtiti me bre !
        Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Златистото е много сиганско бе бате . Ако го сложиш, трябва да дъни само Амет от колата . Абе най-си е готино със сребристото, това черно на 155 ме кефи, но на твоята не знам що не ми се връзва.
          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

баце 1-вите кат ги сложиш и трябва само на Аско - Леш даде да слушаш у колата аз иначе гласувах за 2-рите правят дзвера още по голем а ти нали беше с такиа кат 3-тите така че :P
            Fiat Cinquecento 1.1 Sporting - Нервозната табуретка, жилояд! Ex.
            Fiat Punto 1.6 cabrio - ex.
            Fiat Bravo 1.8 GT - now

Comment

Еемии,яз пък съм си класик ,най ме радва номер 3,аз бих си сложил тях,ама ти си решаваш :P
              2011 Giulietta MA-ex
              1995 155 1.8 TS 8V
              2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

Първоначално публикувано от koolio
                Златистото е много сиганско бе бате . Ако го сложиш, трябва да дъни само Амет от колата . Абе най-си е готино със сребристото, това черно на 155 ме кефи, но на твоята не знам що не ми се връзва.
                Значи по твоята железна логика брато, тея дето карат Subaru Impreza трее да са най- големите фенове на Амет
                156 V6 turbo

Comment

Първоначално публикувано от wrc
                  Еемии,яз пък съм си класик ,най ме радва номер 3,аз бих си сложил тях,ама ти си решаваш :P
                  Антака! Я му кажете на човеко :P Аз също съм за номер 3! Златното нещо не ми се връзва с колата, а тези черните нещо .. хм абе нещо не е както трябва
                  Жалко, че само 5-6 човека мислим така .. но това си е мое мнение де - все пак Бобо има тежката дума .. шалялял (имаше някаква песничка)
                  Alfa Romeo 155 1.8TS '93
                  Alfa Romeo 146 1.9JTD '99

Comment

титан ,графит или няква много тъмна -черна перла

Comment

За да има обаче баланс в композицията със златото на Бобо трябва да му сложим и един два златни зъба

Аз съм твърдо за 2-ри вариант! ако решиш все пак да бъде злато трябва да е доста по-тъмно.

Среброто е банално.

Comment

Златистото по принцип ми харесва но този случай е изключение
                        Черното е готино, но... все пак избирам класиката (вариант 3) :P
                        00' Alfa Romeo 156 2.4 JTD 136 к.с.
                        97' Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 к.с.
                        ex. 95' Alfa Romeo 155 2.0 TS 150 к.с.; 97' Alfa Romeo 146 1.4 TS 103 к.с.; 95' FIAT TIPO "Mania" 1.6 i.e. 75 к.с.

Comment

Първоначално публикувано от nkn66
                          Значи по твоята железна логика брато, тея дето карат Subaru Impreza трее да са най- големите фенове на Амет
                          Тука няма логика, баце, въпрос на вкус . На Субаруто конкретно му тичат златисти джанти само ако е тъмносиньо. Иначе става .
                          Ти ми дай Импреза със златисти джанти, па ще стана фен и на Амет, и на Софи, и на Милко Калайджиев даже .
                          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Номер 2. Е ако ти беше синя алфата щеше да й отива златно
                            Лично мнение
                            166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                            ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от Nikiboy
                              За да има обаче баланс в композицията със златото на Бобо трябва да му сложим и един два златни зъба

.
                              ха-хах точно такива асоциации предизвикаха и в мен златните джанти Само,че аз си представих някоя красива и екзотична мацка да ти се нахили със златни зъби

П.П
                              Аз Амет го познавам лично(не ме питайте от къде..) ,така че Субаруто е за мен
                              “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                              ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Първоначално публикувано от nkn66
                                Да ама на синьо отиват златни джанти а и Клио Уилямс е със златни джанти ма и то обикновенно е синьо аз определено съм за вариянт 2
                                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
                                X