Известие

Collapse
No announcement yet.

За Неон-а, разбирачите и лаиците и други:)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Bobo
    Първоначално публикувано от sharky
    @ Насо - еми баце много ясно човека ше е докачлив, купил си е кола, събирал е пари от къде ли не, правил, струвал, сигурно не е спал с месеци, потил се е по писти, кой знае още кой знае кви трудности е имал И накрая кво - вместо хората да му кажат евала, му викат че му е грозна колата Ми не е редно тва. Тия неща дет ги е правил струват супер вного пара и нерви и некой с кола 70 коня да му се присмива е бати тъпото. Говора ПРИНЦИПНО.
    Живко - евалата пич, не те познавам ма недей да спираш да пишеш във форума, вижда се че отбираш. Аз дет нищо не разбирам ни са отказвам, та ти ли НАЗДРАВЕ и приятно изкарване довечера на всички
    Че се е потил потил се е Ма че е грозен неона е грозен На всичкото отгоре е куца атмосверка Хубавата част е че тоя собственника е много в час със завойчетата и го е подготвил перфектно за калояново Па и мноо чете рацера кат има откъде
    Добре, може да е грозен, зависи от гледната точка. Незнам колко ше ти е приятно ако дойне некой с Ферари Модена примерно и ти каже, че колата ти прилича на варел
    Audi A6 & Alfa GTV

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
      Първоначално публикувано от sharky
      @ Насо - еми баце много ясно човека ше е докачлив, купил си е кола, събирал е пари от къде ли не, правил, струвал, сигурно не е спал с месеци, потил се е по писти, кой знае още кой знае кви трудности е имал И накрая кво - вместо хората да му кажат евала, му викат че му е грозна колата Ми не е редно тва. Тия неща дет ги е правил струват супер вного пара и нерви и некой с кола 70 коня да му се присмива е бати тъпото. Говора ПРИНЦИПНО.
      Живко - евалата пич, не те познавам ма недей да спираш да пишеш във форума, вижда се че отбираш. Аз дет нищо не разбирам ни са отказвам, та ти ли НАЗДРАВЕ и приятно изкарване довечера на всички
      Че се е потил потил се е Ма че е грозен неона е грозен На всичкото отгоре е куца атмосверка Хубавата част е че тоя собственника е много в час със завойчетата и го е подготвил перфектно за калояново Па и мноо чете рацера кат има откъде
      Че е грозен - грозен е, че е куца спор няма, че е атмосверка още повече. Някой само да ми обясни що така завива

Весело посрещане довечера на всички, догодина ще си пишем по темите дето сте ги нацвъкали и нацепили

Крайслер Неон Q2 ... много бърз
      Алфа Ромео 155 Q4, много счупена

Comment

Адаш аз така и не бех в час за кво се дъвкат.... Чак Вальо като сцепи темата ми се доизясни... и само ше ви кажа, че тоя неон грозен не грозен го има у НФС-то !

Жив - Остаи го Бобо ! Него го е яд, че си съсипа убавата хатмосферка... Добре че я има мойта, да си спомня за едно време
        Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Първоначално публикувано от j1v
          Първоначално публикувано от ICI
          Те тез чуждоземските думи са си спорни като се побългаряват.
          ELIMINATION
          [i,limi'neiʃn]
          n елиминация, отстраняване, изключване

ELIMINATION trial сп. състезание по елиминационна система

Произношението е с "И", ама като са рекли българите да е с "Е"
          Батко, недей кара от девет кладенеца вода, факт е, че организаторите са неграмотни
          Хихи, ти го каза Аз само погледнах нещата от по-различен ъгъл
          Обаче тия купи с "пИчатната грешка" ще струват доста след време

Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign 475HP 11,5/1,9/191
          YouTube
          evo2 600

Comment

Working...
          X