Известие

Collapse
No announcement yet.

Порше! Има ли такова ?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от 75 2.0 turbo
    Първоначално публикувано от slav40
    Относно уреда дето мери времето -НЕЗНАМ КАК МУ Е ИМЕТО - просто си показва(правят се някакви настройки,но е на италянски и неразбрах нищо)
    Относно думата "ламер" аз я смятам за обидна и този "потребител" дето я използва мисля,че почва да се излага вече(май още ти държи влага дето се заядох с тебе преди няколко месеца-злопаметен си ... както е казал 1-н велик УМ "Човек неможе да надхвърли сянката си!"-Обясненое за това няма да давам какво значи-има книги).1-но пояснение - от коли не разбирам и явно съм "ламер" на тая тема - каквото и да значи(още не съм се ъпгрейтнал до такова ниво на интелект - ще трябва да си потърся чип тунинг).
    Колата вдигна 200 от спирката на Орлов мост до спирката дето е СРЕЩУ Полиграфическия! За информация -сняг нямаше,нито пък лед. И още нещо,поршето е с чип по-скъп от мойта кола!

Някои хора умират от кеф,като четът постовете на съфорумниците си,които се заяждат с други такива!
    Признавам че съм виновен за цялата тема и за глупостите,които бяха нахвърляни тука!Дано да няма много потребители от други форуми,че станахме за смях!

За в бъдеще ще се въздържам от,каквито и да било коментари във форума(така и така нищо не разбирам поне да не се обаждам ) тъй като дразня много от "членовете" .
    3-трето пояснение ако това са ти представите за бърза кола значи мноого си сбъркал раздела и опонентите живеи си в собствен свят пълен с заблуди
    аричаш момчето ламер , с което той на практика е съгласен защото си казва , че не е в час на колите / изключвайки обидната интонация , разбира се / ... НО ти знаеш ли къде точно е тази отсечка , за която споменава Слав4о ?

Comment

Първоначално публикувано от jorko
      Относно уреда дето мери времето -НЕЗНАМ КАК МУ Е ИМЕТО - просто си показва(правят се някакви настройки,но е на италянски и неразбрах нищо)
      Относно думата "ламер" аз я смятам за обидна и този "потребител" дето я използва мисля,че почва да се излага вече(май още ти държи влага дето се заядох с тебе преди няколко месеца-злопаметен си ... както е казал 1-н велик УМ "Човек неможе да надхвърли сянката си!"-Обясненое за това няма да давам какво значи-има книги).1-но пояснение - от коли не разбирам и явно съм "ламер" на тая тема - каквото и да значи(още не съм се ъпгрейтнал до такова ниво на интелект - ще трябва да си потърся чип тунинг).
      Колата вдигна 200 от спирката на Орлов мост до спирката дето е СРЕЩУ Полиграфическия! За информация -сняг нямаше,нито пък лед. И още нещо,поршето е с чип по-скъп от мойта кола!

Някои хора умират от кеф,като четът постовете на съфорумниците си,които се заяждат с други такива!
      Признавам че съм виновен за цялата тема и за глупостите,които бяха нахвърляни тука!Дано да няма много потребители от други форуми,че станахме за смях!

За в бъдеще ще се въздържам от,каквито и да било коментари във форума(така и така нищо не разбирам поне да не се обаждам ) тъй като дразня много от "членовете" .
      3-трето пояснение ако това са ти представите за бърза кола значи мноого си сбъркал раздела и опонентите живеи си в собствен свят пълен с заблуди
      аричаш момчето ламер , с което той на практика е съгласен защото си казва , че не е в час на колите / изключвайки обидната интонация , разбира се / ... НО ти знаеш ли къде точно е тази отсечка , за която споменава Слав4о ?
      а на мен ми е много чудно щом "са му такива времената" по НАГОРНИЩЕ, а там баира хич не е малък кво ли ще прави на равно а,
      аз залагам на 2 до 100 и още толкоз до 200

Comment

Първоначално публикувано от netsurfer

а на мен ми е много чудно щом "са му такива времената" по НАГОРНИЩЕ, а там баира хич не е малък кво ли ще прави на равно а,
        аз залагам на 2 до 100 и още толкоз до 200
        Там наклона е пренебрежимо малък ве ... доколкото разбрах от описанието , това е спирката точно преди наклона

Comment

Там наклона е пренебрежимо малък ве ... доколкото разбрах от описанието , това е спирката точно преди наклона
          мдам, обърках се

Comment

Добре, бе аз не мога да разбера кво сте се заяли с момчето. Еми са може да се е убъркал, може да са го излагали, кво толко е станало не разбирам, вие никога не сте грешили НАЛИ. Ае стига толко, на всеки се е случвало да сгреши
            Ей вие да не сте от некоя реклама на СПРАЙТ, бе
            156 V6 turbo

Comment

Дъното ми било слабо а ? а дали моето е слабо !? Аз не се засягам от истината защото съм ПОЯСНИЛ че съм бос на тема коли,но явно четеш между редовете .Засягам се от "обидната интонация" .Което не ти прави чест!
              Alfa156 Against All

Comment

Ама добре де засегнати има щото такива тикви кат мене се дразнят когато някой напише нещо супер измислено и го питам 5 пъти къв е модела и той не казва незнам или не съм питал а почва да ме напада че споря с него Не мисля че спора трябва да пордължава а относно уредчето според думите на славчо мисля че е било Г-тех което обеснява всичко А интересната част е Славчо като ти казаха че има чип що не ги пита модела на колата айде моля те питай ги че ми е интересно
                0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                sigpic
                Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Дъното ми било слабо а ? а дали моето е слабо !? Аз не се засягам от истината защото съм ПОЯСНИЛ че съм бос на тема коли,но явно четеш между редовете .Засягам се от "обидната интонация" .Което не ти прави чест!
                  че ти е слабо дъното слабо че си бос е пределно ясно и без да го натъртваш вместо бос обаче аз те наричам ламер а ти ко искаш ми се разсърди и ме обади на тате обаче не ми е ясно ти как разбираш интонация в интернет форум а да ти кажа изобщо не искам да ми отдават чест поне не и в интернет тук всичко е илюзия ламчо

Comment

... НО ти знаеш ли къде точно е тази отсечка , за която споменава Слав4о ?
                    има вероятност да знам ма има ли значение в случая

Comment

Ако ще представлява интерес по темата, направих малка проверка - колегата, който продава Порше към официалния вносител ми е добър познат, та той ми сподели следното: за последните наколко месеца е продал 2 бели 911-ки(997), очечидно въпросното е едно от тях. И двете са турбо, демек са по 480 к.с. Уред за замерване на ускорението в колата няма и производителят не предлага подобно устройство, НО има вграден хронометър.
                      Ускорението от 0-100 по каталожни данни е за 3.7 сек, от 0-200, каталога не казва нищо, но колегата каза че 7.1 е мноого далече от истината. Тежи 1600 кг.
                      164 2.0 T.SPARK '97
                      Honda CBR 929RR Fireblade

Comment

... истината е някъде там ...
                        Audi A6 & Alfa GTV

Comment

Теоретично t0-200 трябва да е около 4х t0-100
                          '05 166 V6
                          '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

ето какво дават за 911 турбо:

Moteur : 6 cylindres а plat 3596 cm3 24 soupapes + Bi-Turbo
                            Boite de vitesse manuelle а 6 rapports
                            Transmission : Integrale
                            Puissance Maxi : 480 ch а 6100 Trs/Min (Rйgime maxi а 6900 Trs/Min) -> 133 Ch/L
                            Couple Maxi : 680 Nm а 1900 Trs/Min -> 189 Nm/L
                            Poids : 1605 Kg (le plus йlevй mesurй)
                            Rapport Poids/Puissance : 3.34 Kg/Ch
                            Rapport Couple/Tonne : 424 Nm/T

Performances

Vitesse Maxi : 310 Km/h
                            400m DA : 12.3 s. ( Vitesse de passage : 191 Km/h )
                            Km DA : 22.1 s. ( Vitesse de passage : 246 Km/h )
                            0 а 60 : 1.9 s.
                            0 а 80 : 3.2 s.
                            0 а 100 : 4.1 s.
                            0 а 120 : 5.5 s.
                            0 а 140 : 6.9 s.
                            0 а 160 : 8.3 s.
                            0 а 180 : 11 s.
                            0 а 200 : 13.2 s.
                            60 а 90 en 4 : 4.6 s.
                            60 а 90 en 5 : 6.5 s.
                            80 а 120 mini : 2.3 s.
                            90 а 120 en 4 : 3.6 s.
                            90 а 120 en 5 : 5.1 s.
                            400m de 40 en 4 : 15.3 s. ( Vitesse de passage : 168 Km/h )
                            400m de 40 en 5 : 18.2 s. ( Vitesse de passage : 137 Km/h )
                            Km de 40 en 4 : 25.7 s. ( Vitesse de passage : 244 Km/h )
                            Km de 40 en 5 : 30.2 s. ( Vitesse de passage : 217 Km/h )

http://www.zeperfs.com/fiche1528.htm
                            Lancia Delta HPE 2.0 16V "95
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Peicho
                              Ако ще представлява интерес по темата, направих малка проверка - колегата, който продава Порше към официалния вносител ми е добър познат, та той ми сподели следното: за последните наколко месеца е продал 2 бели 911-ки(997), очечидно въпросното е едно от тях. И двете са турбо, демек са по 480 к.с. Уред за замерване на ускорението в колата няма и производителят не предлага подобно устройство, НО има вграден хронометър.
                              Ускорението от 0-100 по каталожни данни е за 3.7 сек, от 0-200, каталога не казва нищо, но колегата каза че 7.1 е мноого далече от истината. Тежи 1600 кг.
                              Alfa156 Against All

Comment

знаете ли кво по принцип когато видя некоя красавица се заглеждам кой я кара.Понякога ми се е случвало да засека някой намръщен тип на който въобще нему отива тая кола.Обеден сам че някои от тези хора сте точно вие дето постоянно нападате

незнам да бяхте некви фенчета на некоя конкурентна марка и да ви е яд за нещо на нас е разбираемо
                                някои от вас маи без да се усещат се показват като пулни комплексари
                                щото за да нападаш по тоя начин някои не е нормално при положение че сме се сабрали тука да си помагаме лафиме и така на татъка

а аз си мислех че тука сичко е ок и требва да се подкрепяме.явно аз съм заблодения щото тая злоба не я срещам за пурви път

ПС с ГОЛЯМО удоволствие бих изпил една бира с СЛАВЧО щот ми се струва пич и със секи които ме разбира

живи и здрави
                                Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
                                sigpic

Comment

Working...
                                X