Я да видим какво стана.......
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ne0 vs. ZoЕ23
Collapse
X
-
-
Вчера на ВРЦ-то в Пловдив се получи много приятна среща на фиат, ланча и алфа. Супер са майните.
После се дърпахме по желание на Милена (тая е луда ей, ама от Ония на медикаментите). Тя кара супер напрао ме скъса..........
Как мое да караш добре като до теб руса жена в алфа дава газ, ми че тя още от старта дърпа. Аз само надесно гледах, то не бяха прекъсвачи, то не бяха мисшифтове.... Да не говорим че тя е 45 кила с мокри гащи и чанта с гримове и .......
Ужас.......
Всеки старт ми взе..
Па нейния приятел Ицо с едно лошо Пунто.......
Супер си прекарахме.
Милена, да пуснеш снимки еййййй, за ко ги прайхме, да се види рацер в състезателен екип.
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Първоначално публикувано от LuckyБе то това Браво и аз ше го напляскам кво остава за Миленчетоако не с 100 Октана на Бояна(и рима има)
Alfa 145 1.3 boxer, 96 godina-"Бах, мама му, тая имала чип":каза бате БОБО
Fiat Bravo 1.6 1997
Fiat COUPE 2.0 16V
Comment
-
Първоначално публикувано от blagunУфф НЕО, и ти ли си го отнесемен ZoE23 на ИТАЛФЕСТА ме напляска,
ама щото бях с Бравото
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от MuryПървоначално публикувано от blagunУфф НЕО, и ти ли си го отнесемен ZoE23 на ИТАЛФЕСТА ме напляска,
ама щото бях с Бравото
Alfa 145 1.3 boxer, 96 godina-"Бах, мама му, тая имала чип":каза бате БОБО
Fiat Bravo 1.6 1997
Fiat COUPE 2.0 16V
Comment
Comment