Известие

Collapse
No announcement yet.

за феновете на бензина ;)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от ne0
    Единствено И С ПИ-то помага малко, но го дърпам....
    аз стартирам с изключено ESP, може да се пробваме, ама твойто време на божура е такова каквото е мойто на бояна, ама с удоволствие бих се дръпнал с теб ...

Comment

Остава да кажете кога ще се пускате, че да дойдем повече хора за публика.
      Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от netsurfer
        аз стартирам с изключено ESP, може да се пробваме, ама твойто време на божура е такова каквото е мойто на бояна, ама с удоволствие бих се дръпнал с теб ...
        Да ма без колд еър интейк, с катализатор, без филтър, с багаж в багажника и 30 литра гориво..... 16.7, кола в кутийка и некви семки...

http://www.facebook.com/VenturaGarage
        Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от netsurfer
          Да ма без колд еър интейк, с катализатор, без филтър, с багаж в багажника и 30 литра гориво..... 16.7, кола в кутийка и некви семки...
          то е ясно че падам, ама къв е проблема да се дръпнем??

Ти вървиш повече от QV-tata ВЕ

Comment

Не е вярно, всяко читаво ку ве ша ма прай точка в огледалото, днеска екзибит ма би с две коли.... Яко дърпа....
            ЕКЗИБИТ и другите са супер пичове........

За пежото, работата е с мъка, зависи от шоферите....

Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Нема читави КуВе-та
              Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Нео,колата ти е СТРАШНА за кубиците и конете си говорих с няколко човека след като си тръгнахте,не вярват че си 1.6 120 коня
                Всяхме им респект
                Само да вметна че бях с много кофти гуми с 1 мм каучук по тях.............ти видя какво стана на старта.........засипахме публиката с парченца гума
                Alfa Romeo 146 TI 97 FACELIFT

Comment

Първоначално публикувано от IXIBIT
                  Нео,колата ти е СТРАШНА за кубиците и конете си
                  Само да вметна че бях с много кофти гуми с 1 мм каучук по тях.............ти видя какво стана на старта.........засипахме публиката с парченца гума
                  Истинския рацер кара със сликове......

Супер беше днес, трябваше да додете по-рано, да чуете: тва не е 1.6...
                  те не са с дискове отзад... тва е двойка......

Comment

Alfa Romeo 146 TI 97 FACELIFT

Comment

Колега нали си търсиш нафтичка, аз съм навитак, казвай кога ако искаш още и идвам, че ми е интересно мойта печка дали върви или не
                      Alfa Romeo 156 2.4 JTD 99’

Comment

Първоначално публикувано от KiKo
                        Колега нали си търсиш нафтичка, аз съм навитак, казвай кога ако искаш още и идвам, че ми е интересно мойта печка дали върви или не
                        Тва към кого е?

Ако е към мен - с дизели се не пускам вече...

Comment

ми нещо стана ма неразбрах кво щото писах в темата на ОМВ а ме метна тука, но вси пак се търсеше нафтичка за сверка и за тва писах но щом вече нема живи и здрави
                          Alfa Romeo 156 2.4 JTD 99’

Comment

Първоначално публикувано от KiKo
                            ми нещо стана ма неразбрах кво щото писах в темата на ОМВ а ме метна тука, но вси пак се търсеше нафтичка за сверка и за тва писах но щом вече нема живи и здрави
                            Вчера търсехме 2.4 жтд за замерване. Да видим Nikiboy кога е свободен и да мерим!
                            Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от Naso
                              Нема читави КуВе-та
                              Абе има ли нема ли, незнам ама шоферите им са шубета.

Comment

Бе бегай бе ! Това КуВе-то кола ли е ? Грам немов връви
                                Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Working...
                                X