Известие

Collapse
No announcement yet.

алфа 33 1.7 IE vs Голф 3 TDI

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• алфа 33 1.7 IE vs Голф 3 TDI

Сега преди малко се врьшам от едни дрьпки които се провеждат в нашия край от скоро дьрпаха се само голфове колкото си щеш но за тоя голф tdi варви доста грамотно би доста голфове аз бях една от колите които го биха аз и една корса GSI та както и да е тоя с голфа кара момчето с алфата да се бяга но то не иска та вьпроса ми е има ли шанс тази алфица да се опьне на тоя голф? забравих да кажа е,че тоя голф е с чип незнам колко коня е но варви доста добре аз мисля че може да се опьне яд ме беше че не се пусна

HONDA CRX B16A1 VTEC 150 ++ HP - леко моднат

Comment

тоз голф е 90 коня, с чипа 115-120, ако алфата е читава може да го дръпне според мен ...

Comment

и аз така мисля само че рябва да и се качи някой добьр шофер а за голфа незнам дали е 155-120 коня но си варви доста добре вика ми на мен ела да я пробваме тая хонда да ли варви много дразнещо ми го каза ама не знаеше на кой попадна хихихи сьщото го каза и на момчето с алфата пьрво покани него после и мен ме покани най общиво на мен не ми се правеха ластици но се издразних и за това се пуснах но както и да е дано другия пьт се пусне и момчето с алфата вижда ми се запазена и може да му се опьне

Comment

Та и аз имах такава Алфа. Ако е читава и задкормилното устройство го бива тоя Гаф ТДИ нема никакъв шанс.
          '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
          Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
          Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Къв си ти бе? НеоКИЛ? Нео е приятелче, я да си опраиш ника!!!

За голфа не ми се говори, той е Номер 1. Ще взема да продам жигулата да си взема 2-3 такива голфа. Хем да ги карам, хем да връщат нафта и да продавам и да си купя още голфове и така да стана милионер и да си чешЪм ...... по цял ден.

Comment

От тези голфове има и тди-та с червено "И" и са 110кс,с чип повечя ,колко повече не знам,но мисля че въпросната алфа е по бърза
              Hyundai Coupe 2.0 16v 03' Facelift 06'

Comment

Първоначално публикувано от Nikiboy

За голфа не ми се говори, той е Номер 1. Ще взема да продам жигулата да си взема 2-3 такива голфа. Хем да ги карам, хем да връщат нафта и да продавам и да си купя още голфове и така да стана милионер и да си чешЪм ...... по цял ден.
                Ладата нема я продаваш, после кой ще ми докладва, че некъв маниак с джанти от ланча и неопределен цвят ходи на работа като помита бордюрите по пъртя с дрифтове....

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Това за бордюра да си траеш!!! Вчера се изпуснах пред Мах и айдеее, цяла София знае.

Comment

Първо аз съм си аз. Второ нямам нищо против Нео - не виждаш ли че и двамата сме от Бургас (Даже проведохме първата среща в града ). Просто съвпадение на никовете. Трето за последен път се обяснявам

По темата с 33-ката съм се пробвал с голф4 тди с една червена буква (не знам колко к.с е май 110 )даде ми малко зор от 70 до 130 и следващите 20км стоя на повече от 25 метра след мен.
                    '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
                    Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
                    Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Това за бордюра да си траеш!!! Вчера се изпуснах пред Мах и айдеее, цяла София знае.
                      Аз пък за първи път чувам за бордюри. Не ме обвинявай несправедливо.
                      Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от Red Devil
                        От тези голфове има и тди-та с червено "И" и са 110кс,с чип повечя ,колко повече не знам,но мисля че въпросната алфа е по бърза
                        от тройките май са само 90 коня ...

Comment

Първоначално публикувано от netsurfer
                          Първоначално публикувано от Red Devil
                          от тройките май са само 90 коня ...
                          А бе и язе така си мислих ма имало некви от последните по 110 коня с червено И
                          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury
                            Ако му боядисат и Т-то червено дали ще качи още коне?
                            Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от Max
                              Първоначално публикувано от Mury
                              Ако му боядисат и Т-то червено дали ще качи още коне?
                              Треа първо Д-то и после Т-то па аз мое да си сложа едно Д между ТИ и да станем ка Шоко скрит бегач
                              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
                              X