If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ееее вие сега видяхте едно ЖТД без чип и взехте да се гаврите с него
Чакам сега и Боян да направи стейтмънт, че ще ми скрие топката с боксера и съвсем ...
Иначе има една оферта за 8 и 16-волтовите ТС-рейсъри: докато си взема чип, що не потренирате с на Неокил 156-цата все едно с мен се пускате - пак ше гледате JTD табелата пред себе си, само стоповете ми са по-различни и съм хечбек
Пъчему не попиташ Неокил ажеба кде му е емблемата...
На моята ако гледаме инфото от диджитал и дават 9.7 до 100км/ч. Кат се има на предвид че става 133 коня... не мое се мери с 1.9 турбо 135 коня.... и 9.2 до 100 км/ч
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Ееее вие сега видяхте едно ЖТД без чип и взехте да се гаврите с него
Чакам сега и Боян да направи стейтмънт, че ще ми скрие топката с боксера и съвсем ...
Иначе има една оферта за 8 и 16-волтовите ТС-рейсъри: докато си взема чип, що не потренирате с на Неокил 156-цата все едно с мен се пускате - пак ше гледате JTD табелата пред себе си, само стоповете ми са по-различни и съм хечбек
Пъчему не попиташ Неокил ажеба кде му е емблемата...
На моята ако гледаме инфото от диджитал и дават 9.7 до 100км/ч. Кат се има на предвид че става 133 коня... не мое се мери с 1.9 турбо 135 коня.... и 9.2 до 100 км/ч
Може - може, На старта ще му вземеш доста - после вече ако успее да те догони
Ок за инфото ама за 120 коня като гледам май варви повече тука чета из форума че доста коли е наказал еми neo иска ли ти се да направиме някой ластик с мойта хондела нямам никакви чипове и такива екстри само спортен филтьр това кога ако иамш пьт натука пиши аз одавна имам мерак дасе сгоня с някоя алфичка от форума
Ми дайте го насам де
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Абе тука става въпрос за най-обикновено сравнение на що-годе съпоставими мотори като мощности и ми е интересно дали по-големият въртящ момент може да компенсира адекватно някои от недостатъчите на дизелите пред бензина, що се отнася до дръпки на 400 м примерно.
Иначе много ясно, че 2.0ТС ше ме отвее като есенен лист. Аз никога не съм имал рейсърски претенции, признавам Дай сега с тоя 105-коньов мотор да взема с ГТА-та да тръгна да се пускам....големи хора сте, учени...дайте по-сериозно!
_______ 146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Ок за инфото ама за 120 коня като гледам май варви повече тука чета из форума че доста коли е наказал еми neo иска ли ти се да направиме някой ластик с мойта хондела нямам никакви чипове и такива екстри само спортен филтьр това кога ако иамш пьт натука пиши аз одавна имам мерак дасе сгоня с някоя алфичка от форума
То на Ne0 задкормилното устройство много добавки взема. Сега последно го тъпче с някакви шотландски и ирландски раоти Имай предвит че тоя като се качва за гонка сваля сичко - само по китайски джапанки остава че му обивали педалите
'08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S * Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E
То на Ne0 задкормилното устройство много добавки взема. Сега последно го тъпче с някакви шотландски и ирландски раоти Имай предвит че тоя като се качва за гонка сваля сичко - само по китайски джапанки остава че му обивали педалите
Тия матриали за изчистване как действат само...правят основна профилактика на всекви тръбопроводи, особено рано сутрин след промивка
Това е пробвано... Хондата бие... Многократно е пробвано с читави ЦРХикс. Лично аз карам от време на време ЦРХ
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
нека Петко да разкаже. Смятам че митовете легендите и другите такива за небензиновите превозни средства бяха заличени от едно малко спортно сърце 1.6 ТС.
Реших (щото съм от позиция да взимам решения), че дизелите трябва да зареждат на БЕНЗИНостанциите между 03:00 - 03:30 през нощта при условия ще го правят на специални места (срамни) зад БЕНЗИНостанциите.
нека Петко да разкаже. Смятам че митовете легендите и другите такива за небензиновите превозни средства бяха заличени от едно малко спортно сърце 1.6 ТС.
Реших (щото съм от позиция да взимам решения), че дизелите трябва да зареждат на БЕНЗИНостанциите между 03:00 - 03:30 през нощта при условия ще го правят на специални места (срамни) зад БЕНЗИНостанциите.
аве кот и да говориш друго си е нафтовоза а че си приземил шефчето не се надяваи сега ще извади от 9 кладенеца вода и пак няма си признае че е паднал от неква малолитражка
@Нео....Радвай се до като можеш...
@75 турбоделта...това с кладенците е присъщо само на рацери от тунинг.бг форума...
sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment