Известие

Collapse
No announcement yet.

Планинско

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Планинско

На 21 и 22 април е в Благоевград планинското. Засега има проблем с част от трасето,беше се спукал водопровод ,който разпука асфалта преди Нова година.Ако до 20-ти март не го оправят,ЕГА на кмета сина остане сирак!!! Надявам се да нума провал с организацията.Ще има шоу,ако от Гърция дойде пак оня Едскорт,ей като тоя на клипа,но с доста по-високи обороти и без турбина:
    http://youtube.com/watch?v=djsglaibEM8
    Аlfa 164 Super 2.5TD

Има доста време до тогава и дано не го забравя. Ще бъде жалко ако пропусна най-близкото до мен състезание. .Още сега си го записвам в календара ,че да е сигурно.
    166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Пътя вече е оправен,очакваме гръцко,македонско и сръбско участие 21-ви е 22-ри април.Около 10.00 сутрунта на площада с паметника на Гоце ще запо4нат да се събират автомобилите.Около 13.00 или 14.00 ще започнат тренировките в три манша по пътя за с.Делвино.Преебаха ме,на работа съм,ама ша кръшна,ебал съм ги
      Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

работа съм,ама ша кръшна,ебал съм ги
        Оооо е са ча звънна на шефа ти
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury
          работа съм,ама ша кръшна,ебал съм ги
          Оооо е са ча звънна на шефа ти
          Звънни му,ако искаш да отнесеш и ти некоя путка майчина
          Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Ми дай му телефона бе, ще му звъннем на човека. Да го зарадваме какви съвестни служители има
            Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
            ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f
              Ми дай му телефона бе, ще му звъннем на човека. Да го зарадваме какви съвестни служители има
              Я си чеши пильоко па ти,бе,къде двама си мерат куровете,не си подавай газо!Я го глей-невъзпитан такъв!
              Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

И сега по темата-днес на обяд забелязах едно Интеграле-червено,след справка установих,че е била на Даниел(не го познавам),познавате го от Божурище,и той ще участва на планинското явно с бързото интеграле
                Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Тренировките протичат с пълна сила.
                  Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa
                    Направи някоя снимка и клипчета
                    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
                      За такива като тебе-НЕМА! Да си дошъл да видиш! А кой каза днес да работим,ЕГА довечера си целува изстинало най-милото!
                      Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

На старта ще застанат около 40 автомобила,участват Ники Златков,Г.Танев,Гьошев,Пейчев,Мичкина и др. Жалкото е,че византийците няма да дойдат.Гръцка им работа......... мамата
                        Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
                          За такива като тебе-НЕМА! Да си дошъл да видиш! А кой каза днес да работим,ЕГА довечера си целува изстинало най-милото!
                          За съжаление съм на работа - а за да вляза и изляза , ползвам карта която отчита времето - няма как. Разчитам на теб
                          2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                          CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

еее, значи даниел няма да участва на божура в неделя

Comment

Няма го тук,явно ще е там.Тук е Антов с ланчата на Царски.Имаме първия катастрофирал.Йееес!!!!! Мноо коварно трасе
                              Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Working...
                              X