Известие

Collapse
No announcement yet.

V6 имплантиране?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• V6 имплантиране?

Имам въпрос(по-скоро няколко):
    1.Каква е цената на 3.0 v6 от 164ка 12/24 клапана заедно със скоростната кутия и полуоските
    2.Тва нещо дали може да се набута в коша на 155/Темпра и как( видях обява на 155 3.0 V6 в един западен сайт...)
    Благодаря за инфото предварително.
    пс:искам да си направя сметка дали има смисъл от това упражнение или не...

Може да се набута дори и в 145 без проблеми,бях чел за някаква 33 с 3000 V6. Но като цяло е голяма гимнастика цялото това опражнение. Но резултатът със сигурност ще е впечатляващ
    сметката си я направи сам
    sigpic Alfasud/156 1.8ex
    156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

в 155 може и то доста лесно, защото 3.0 и 2.5 (който го има серийно в 155) се монтират по еднакъв начин. скоростите не съм сигурен дали са същите (много вероятно). 3.0 трябва да търсиш от бг, защото иначе е акцизен...
      Rice SAE
      www.racingowls.com
      oo=v=oo

Comment

Тази 33-ка с двигател V6 3.0 в същност е 164-ка. В смисъл скъсено шаси от 164-ка със окачване, мотор и т.н. включително дори арматурното табло и отгоре "нахлупена" черупка-капандура горната част от 33-ка и ролбар. Имаше я в Тунинг раздела. Според мен трябва да се вземе цяла 164-ка за да можеш да си вземеш на готово сноповете от ел.инсталацията за V6 мотора, а не да хвърляш боб къде ще намериш такива с които наистина ще заработи въпросния агрегат. А дали има смисълллл ... ами винаги има смисъл само да "те хапе коня" като мен, ако си луд за връзване и имаш втора кола и къде да си направиш сам модификацията , а не да се предоверяваш на "майстори"
        Alfa Romeo 75 24V

Comment

...
          Last edited by pooh; d.m.y г., 12:46.

Comment

Разгледах линка и се запознах с повечето от проблемите.Ма са да ви строша хатъра ... Ми на мен оригиналната идея ми е да го сложа тоя мотор на Темпра(1.6 предполагам).Ясно е че само с мотора няма да се мине- трябват и спирачки(все пак ми се живее). Но по същество- искам да чуя смелите предположения за финансовите измерения на проекта.В смисъл - цената на двигателя с електрониката,скоростната кутия и т.н.А ако може и за спирачките да кажете(пак за приблизителна цена).Не ме разбирайте погрешно- не става въпрос да цепите стотинката,а да ме ориентирате.Все пак тепърва ще си взимам кола и искам да знам дали да си звема някое "джеси" или "джитиай" (кадет или голф 2) или да се пусна за реализацията на такъв проект.Сигурен съм ,че cuore sportivo едва ли има нещо общо с c20ne/c18xe/c20xe или KR Ho пак трябва да сам сигурен ,че в крайна сметка ще карам,а няма да имам купчина ламарини на паркинга(това определено не ме устройва )
            Благодаря пак за вниманието и за информацията.

Comment

Ако съм разбрал правилно, искаш да сложиш 3.0 литров двигател от Алфа Ромео във ФИАТ Темпра и тази кола да ти е за всекидневна употреба При това и единствена кола
              Нещо куца - май си тръгнал отзад-напред
              sigpic

Comment

вземай там бял голф 2 с РК регистрация, пък гти можеш и сам да му залепиш
                I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                Roosevelt

Comment

нямам нищо против другите коли, които гледаш, но както някой колега вече каза двете неща които имаш като идеи са доста трудно сравними. този двигател може да се сложи в темпра, но работата е доста и не лесна, а като пари приготви поне два пъти колкото за другите коли, които гледаш - просто няма смисъл. ако искаш алфа с характеристики подобни на голф/астра гледай алфа 145/6 (подобни като клас и к.с. от завода, сега да не ме линчува някой )
                  Rice SAE
                  www.racingowls.com
                  oo=v=oo

Comment

Ще го имам впредвид (тва за другите коли).Все пак благодаря за изказаните мнения.Но в крайна сметка нали знаете ,че колата те избира, а не ти нея...

Comment

:-0

аз пък бих си сложил един такъв http://www.vmmotori.it/en/01/00/01/dettaglio.jsp?id=9
                      ама сигурно ще удари 10 000 EURO че и на горе.
                      Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                      Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                      Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Или аз съм тъп или тва е дизел А аз имам мноооого "убаво" мнение за дизеловите двигатели.....off topic Все пак благодаря за предложението.

Comment

Working...
                        X