Известие

Collapse
No announcement yet.

Боксера повече ли върви от ТС?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от ivelin
    Относно "буриите" всеки 2-ри Голф ги има ама т'ва не значи,че върви
    На мен точно това ми е интересно. Да видя дали ще ме отвее или бая ще се озори ако не загуби с тея кюнци
    ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
    sigpic
    ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Значи аз до колкото виждам от заглавието на темата е ясно, че ТС върви доста повече от боксер(103 с/у 120 к.с.). Обаче гледам че тука повече в случая се има предвид 1.4ТС с/у 1.6 боксер и незнам защо си спомням че техническите на данни на 1,4 ТС бяха с една идея по-добри от 1.6боксер?????
      98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

А мислиш ли,че можеш да напрвиш приличен старт с над 3000 rpm?
        145 1.6boxer

Comment

1.6 t.s и 1.6boxer не мислите ли,че 16в са повече от8...логично е да е по-добре
          145 1.6boxer

Comment

Пускал съм се с 146 1.6 boxer, и то доста пъти, резултата винаги е един и същ, потеглям по добре /може и да е заради другият шофьор/ дръпвам с почти половин кола и после ме изпреварва, на 400 м. /приблизително е мерено/ ми бяга с половин кола до една дължина.
            Ся тука има и фактора конкретност, тия 2 коли се представят така. при други 2 - не знам.
            Ще говоря с колегата да сменим колите (нали знаете как се юрка чужда кола/жена ) и да видим кво ще излезе после
            Mitsubishi Outlander
            Mitsubishi Space Star
            Daihatsu Terios

Comment

Хммм..... Взе да става доста интересно. Вече започвам да губя търпение. Само да го мерна момчето с боксера. Дано да не ми откаже, че е малко един такъв..... стеснителен. Иначе улуците отдолу са му доста плашещи
              sigpic
              ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Първоначално публикувано от MONI
                Значи аз до колкото виждам от заглавието на темата е ясно, че ТС върви доста повече от боксер(103 с/у 120 к.с.). Обаче гледам че тука повече в случая се има предвид 1.4ТС с/у 1.6 боксер и незнам защо си спомням че техническите на данни на 1,4 ТС бяха с една идея по-добри от 1.6боксер?????
                Монка не се ядосвай бре
                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury
                  Монка не се ядосвай бре
                  Абе аз не се ядосвам ама темата е една а се спори за друго!!!

П.С. Така и не се дръпнахме на оня Италфест 2005 ....да бехме решили спора тогава
                  98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Първоначално публикувано от Mury
                    Монка не се ядосвай бре
                    Абе аз не се ядосвам ама темата е една а се спори за друго!!!

П.С. Така и не се дръпнахме на оня Италфест 2005 ....да бехме решили спора тогава
                    Да, прав си, че темата е една а се спори за друго. То е ясно, че ТС бяга повечко от боксер ако са с равни кубици на мотора. Дилемата е: Ако са само с равни коне какво би се случило Щото например ако вървят еднакво, това говори много добре за ТС. Което само може да ме радва.
                    sigpic
                    ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

...бе, то от друга страна не е коректно и сравняването на 8клапанов мотор с такъв -16клапана.
                      Защото:
                      - 1.7 8v - 115к.с.
                      - 1.6 16v - 120к.с.
                      Щом ще сравнявате ТС с боксер, гледайте да са равностойни и по този параметър.

П.П.
                      - не съм информиран за видовете боксерови двигатели, които се произвеждат от Алфа - дали имат 16кл или не?!
                      AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
                      Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

Има 1.7 16v 129hp и понавървяват тия колици ...и то бая.Но както съм казвал много пъти зависи от начина на каране
                        145 1.6boxer

Comment

ОК ! Дайте го тоя 16 клапанов боксер да го измерим ! Може и на Мурджед да го обадите. И той е вече от мерачите
                          Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Първоначално публикувано от Naso
                            ОК ! Дайте го тоя 16 клапанов боксер да го измерим ! Може и на Мурджед да го обадите. И той е вече от мерачите
                            Ти ся 1.7 боксер с 2.0 ТС ли ще сравняваш 300 кубика не са малка разлика
                            Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Насо ходи се пусни с Рали бе. Че ми е интересно да видим какво ще стане.
                              Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                              ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

подкрепям!
                                Насо да се пусне с Рали!
                                I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                                Roosevelt

Comment

Working...
                                X