Известие

Collapse
No announcement yet.

светеща емблема на АЛФА РОМЕО

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• светеща емблема на АЛФА РОМЕО

светеща емблема на АЛФА РОМЕО
    ето това е линка : http://www.glowgo.ch/start-en.htm
    - човека иска 96Е ,но ние сме малко като братушките обичаме да гепиме идеи и патенти.Ако някои може да го направи няма да е никак зле. Ще си им светят муцунките на хубавиците.
    ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Мда бих си взел само ако върви с комплект лампички за пръскалките и за бурията отзадзе :P
    '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
    Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
    Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Дори да бях фен на тия щуротии ( а не съм) пак нямаше да си купя. Мойта предна емблема я откраднаха брутално около обяд посред бял ден, а какво остава за тая светеща играчка........
      Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

ок, заемам се, до един месец, ще имате отговор колко струва и първия модел ще е на мойта за да се вижда.
        Alfa Romeo 156 1.8 t.spark 144 hp black perl
        Skoda Felicia 1.9d break 90 hp the white swan

http://s2.bg.bitefight.org/c.php?uid=56221

Comment

: - )

Абе не е за нас. Ще я гепят преди да си я сложил даже
          Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
          Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
          Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

хммм .. тая тема май е дискутирана вече ..
            Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
            Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Циганийка ми се види работата...
              Mitsubishi Outlander
              Mitsubishi Space Star
              Daihatsu Terios

Comment

Що... готино стои, някак дава идея за звяра отвътре

Даването на газ, води до пристрастяване!
                Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от Neokill
                  Мда бих си взел само ако върви с комплект лампички за пръскалките и за бурията отзадзе :P
                  Печелиш! Плюс бонус лампички за капачките на винтилите на гумите и елегнатно синьо-червено осветление за дръжките на вратите!
                  Естествено върви с пернишка регистрация и табела такси също!
                  Алфа Ромео 145 1,8 TS

Comment

Явно нямате интерес , е да разбираемо е .Дал съм саита там има и схема и обяснителна записка как да се направи.Мислех ,че ще ви стане интереснои какво стана нахранихте ме- много хубаво. Това ми е 3-тата тема която пускам и резултата е 2 -пъти нахранен и един път без нито един отговор.И равносметката е ,че повече нямам намерение да го правя. И аз като си купя кола ,а това ще станте скоро ще си направя тази газъриика.А вие си мислете ,че са пернишки изпълнения и там каквото си искате.

Моля модераторите да изтрият темата ми. :
                    ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Първоначално публикувано от MUROMAN
                      Явно нямате интерес , е да разбираемо е .Дал съм саита там има и схема и обяснителна записка как да се направи.Мислех ,че ще ви стане интереснои какво стана нахранихте ме- много хубаво. Това ми е 3-тата тема която пускам и резултата е 2 -пъти нахранен и един път без нито един отговор.И равносметката е ,че повече нямам намерение да го правя. И аз като си купя кола ,а това ще станте скоро ще си направя тази газъриика.А вие си мислете ,че са пернишки изпълнения и там каквото си искате.

Недей така 5 човека не са целия форум мен емблемката си ме кефи
                      само може би трябва да свети ама съвсем слабо та едва да се забелязва.
                      sigpic Alfasud/156 1.8ex
                      156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

Първоначално публикувано от Galeano
                        Първоначално публикувано от MUROMAN

Недей така 5 човека не са целия форум мен емблемката си ме кефи
                        само може би трябва да свети ама съвсем слабо та едва да се забелязва.
                        Споко бе пич - ходи си земи 1 вафла "споко" или един "поп чок".Какво се впрягаш за дреболиии!?!?!??!Хората какви неща изживяват,ти за 1 емблема ..................
                        Като те налегнат проблемите около колата(дано да са минимални) хич няма и да се сетиш за емблема. Пък и има крадлив народ ........ няма да издържи много време на капака ........... ако не изпиташ проблема неможеш да го разбереш
                        P.S. шшшшшшшшшшшшшттттттт ТИХО ,че гаджето е от Перник .........
                        Alfa156 Against All

Comment

Това с Перник отдавна се изтърка, не знам до кога ще го повтаряте. Аз лично мисля, че идеята е готина.
                          www.facebook.com/workshox

Comment

На мен лично ми е интересно да видя на живо как изглежда такава емблема иначе лично аз не бих си сложил, но на който му харесва. То за тия емблеми бяхме обсъждали преди време....

Иначе споко не се ядосвайте - чак така няма да станем
                            2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                            CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

малиии това и Голф да си не е лесно
                              Alfa Romeo 146 ti

Comment

Working...
                              X