Известие

Collapse
No announcement yet.

Нов потребител фен на Алфа Ромео

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Бате, престани с тия данни от книжките, щото се излагаш!
    Това го давали за толкова, онова го дават за толкова - книгата няма нищо общо с асфалта - проумей го веднъж и завинаги
    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku
      Бате, престани с тия данни от книжките, щото се излагаш!
      Това го давали за толкова, онова го дават за толкова - книгата няма нищо общо с асфалта - проумей го веднъж и завинаги

Има много общо, тези данни не си ги измислят, а се засича. Убедил съм, се че данните си отговарят. А които иска да се заяжда не ме интересува.
      NIKI
      </a>

Comment

• Абе тва да не беше тема за 1-ви Април ???
        че голем смех падна тука ...
        А тоя Меган ми се ще да го видя до 33-ка, ако ще и някоя дърта и куца 1.5 да е ...
        АААААААААА - сетих се как ще бие момчето - Алфата ще върви на задна, и тогаз Мегданчето може и да я изпревари
        Баси, заболя ме корема да се смея тука ... Тоя дечко требе да го черпиме по едно за тва, че така ни развеселява
        155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
        Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

• Абе такова Меганче съм пробвал и доста върви кат за марката си . Ще е интересно какво ще направи срещу 1.6 ТС. Обаче с тия приказки как било наравно с около 1.5 пъти по-мощни коли младежът сам си подбива репутацията.
          П.С. Ако се дърпате в София свиркайте, много ми се ще да гледам. Само дано дръпкаат да стане преди дискутираните коли да са минали към БАК "Ретро" .
          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• ami az му предложих дръпка ама си трае и само лае зад оградата
            та по4вам да си мисля 4е тоя меган не съществува дори

Comment

Working...
            X