някой да знае къде може да се продава спойлер за третата врата? Но от тези тънките, мисля че са оргинални, виждал съм само една алфа на живо с такъв ,мисля че някъде из Княжево и много ме кефи и аз искам такъв да си сложа. според мен много я отваря
Известие
Collapse
No announcement yet.
спойлер за 3та врата за алфа 145
Collapse
X
-
Александър Ауто. Последно цената му беше 199лв през лятото. После имаш и боядисване обаче.
Comment
-
Re: спойлер за 3та врата за алфа 145
Първоначално публикувано от stefan stefanowнякой да знае къде може да се продава спойлер за третата врата? Но от тези тънките, мисля че са оргинални, виждал съм само една алфа на живо с такъв ,мисля че някъде из Княжево и много ме кефи и аз искам такъв да си сложа. според мен много я отваря
ама къде па в Княжево ....'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
-
Първоначално публикувано от valjoПървоначално публикувано от stefan stefanowнякой да знае къде може да се продава спойлер за третата врата? Но от тези тънките, мисля че са оргинални, виждал съм само една алфа на живо с такъв ,мисля че някъде из Княжево и много ме кефи и аз искам такъв да си сложа. според мен много я отваря
ама къде па в Княжево ....но в момента е на ремонт а преди минавах често през княжево. Оригиналния е на Zender с трети стоп и струва бая солено
към 150 евро каза братовчет ми и то в италия
Comment
-
Първоначално публикувано от gigiПървоначално публикувано от valjoПървоначално публикувано от stefan stefanowнякой да знае къде може да се продава спойлер за третата врата? Но от тези тънките, мисля че са оргинални, виждал съм само една алфа на живо с такъв ,мисля че някъде из Княжево и много ме кефи и аз искам такъв да си сложа. според мен много я отваря
ама къде па в Княжево ....но в момента е на ремонт а преди минавах често през княжево. Оригиналния е на Zender с трети стоп и струва бая солено
към 150 евро каза братовчет ми и то в италия
иначе е супер де
'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
Comment