Ако някой знае да сподели някоя от тези фирми Recaro, Sporco и Momo, дали имат представителство в България или в кой град и в кой магазин, мога да си купя качествени, спортни седалки. Ако ми дадете сайт или някакъв каталог със ориентировъчните цени, ще съм ви много благодарен.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Спортни седалки Recaro, Sporco, Momo.....
Collapse
X
-
Във Варна има магазин за тунинг и там съм виждал седалки на Спарко, ама са едни цени- от 250лв нагоре. Мисля че сайта беше adventurecars.bg. A ника на човека във форума мисля е nikicarAlfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.
Comment
-
Седалки
В момента имам седалки SPARCO на промоционални цени и на каталожни .Ако те интерисуват можеш да ми пишеш на adventurecarbg@abv.bg за да мога да ти пусна снимки и цени .
www.adventurecar.com
Comment
-
Ок аз не съм от варна, но може и да дойда до там да разгледам какво се продава в тамкъшните тунинг магазини. кажи ми този магазин, там на коя улица се намира.
п.п Други тунинг елементи продават ли се в този магазин, например спойлери по поръчка и така нататък.
Comment
-
Re: Спортни седалки Recaro, Sporco, Momo.....
Първоначално публикувано от MaRcHeVАко някой знае да сподели някоя от тези фирми Recaro, Sporco и Momo, дали имат представителство в България или в кой град и в кой магазин, мога да си купя качествени, спортни седалки. Ако ми дадете сайт или някакъв каталог със ориентировъчните цени, ще съм ви много благодарен.ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
sigpic
ROVER 200 RF 2.0TDI
Comment
-
Re: Спортни седалки Recaro, Sporco, Momo.....
Първоначално публикувано от MaRcHeVАко някой знае да сподели някоя от тези фирми Recaro, Sporco и Momo, дали имат представителство в България или в кой град и в кой магазин, мога да си купя качествени, спортни седалки. Ако ми дадете сайт или някакъв каталог със ориентировъчните цени, ще съм ви много благодарен.
Иначе в магазина имаше спортни въздушни филтри на спарко керамични съединители спортни волани каски кабели свещи изпускателни системи на ремус и други аксесоари все на известни фирми.
Но цените също са височки което е нормално за такива части156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
Comment