Известие

Collapse
No announcement yet.

Спортни седалки Recaro, Sporco, Momo.....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Спортни седалки Recaro, Sporco, Momo.....

Ако някой знае да сподели някоя от тези фирми Recaro, Sporco и Momo, дали имат представителство в България или в кой град и в кой магазин, мога да си купя качествени, спортни седалки. Ако ми дадете сайт или някакъв каталог със ориентировъчните цени, ще съм ви много благодарен.

Чак сега забелязах, че съм написал Sparco с о вместо а ама няма значение, разбрахте за какво става въпрос.

Comment

Във Варна има магазин за тунинг и там съм виждал седалки на Спарко, ама са едни цени- от 250лв нагоре. Мисля че сайта беше adventurecars.bg. A ника на човека във форума мисля е nikicar
      Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

Че 250лв за Sparco си е супер цена. Те по толкова са даже репликите им.
        Alfa Romeo 155 1.8TS
        Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

Седалки

В момента имам седалки SPARCO на промоционални цени и на каталожни .Ако те интерисуват можеш да ми пишеш на adventurecarbg@abv.bg за да мога да ти пусна снимки и цени .
          www.adventurecar.com

Comment

Седалки

Да имах на 250лв. но това беше доста отдавна и свършиха бързо....и сега имам на по ниски цени от каталожните , но не са по 250лв.

Comment

Ок аз не съм от варна, но може и да дойда до там да разгледам какво се продава в тамкъшните тунинг магазини. кажи ми този магазин, там на коя улица се намира.
              п.п Други тунинг елементи продават ли се в този магазин, например спойлери по поръчка и така нататък.

Comment

Re: Спортни седалки Recaro, Sporco, Momo.....

Първоначално публикувано от MaRcHeV
                Ако някой знае да сподели някоя от тези фирми Recaro, Sporco и Momo, дали имат представителство в България или в кой град и в кой магазин, мога да си купя качествени, спортни седалки. Ако ми дадете сайт или някакъв каталог със ориентировъчните цени, ще съм ви много благодарен.
                Моите седалки са точно "МОМО", но така си е излязла от завода. Тук не знам дали имат представителство.
                ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
                sigpic
                ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Седалки

Ако много държиш конкретно на МОМО, мога и от тази марка да доставя както и на ОМП и т.н.

Comment

Re: Спортни седалки Recaro, Sporco, Momo.....

Първоначално публикувано от MaRcHeV
                    Аз от доста време не съм ходил до магазина но се намираше някъде из цветния квартал на Варна на улица Роза май беше но може и да греша. Цените на седалките зависят от това колко време им остава от лиценза. Продавача ми беше обяснявал че една седалка която се използва в състезателни автомобили каквато търсиш ти има някакъв лицензан период примерно 3 год и след това не можело да се използва за състезателни автомобили. Тези седалки които лиценза им е към края са на по добри цени, говорим само за чисто нови седалки.
                    Иначе в магазина имаше спортни въздушни филтри на спарко керамични съединители спортни волани каски кабели свещи изпускателни системи на ремус и други аксесоари все на известни фирми.
                    Но цените също са височки което е нормално за такива части
                    156 1,8 ТS 99
                    Nissan Murano 2005

Comment

Working...
                    X