Известие

Collapse
No announcement yet.

турбо за боксерите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• турбо за боксерите

има подобна тема в другияг раздел ама аз си мисля че тя е за тук
    има доста колеги които са много компетентни в тези неща та много ще се радвам ако някои отдели време и разкаже поне на теория възможно ли е това и какви ще са минусите защото ползите са ясни

ps/ при субарото като гледам добре се отразява турбото на боксера
    155 2.0 traktor

скоро из нета гледах някъде снимки на боксерова алфа с турбина но забравих къде
    иначе е възможно но има доста работи които трябва да се променят и добавят, като почти винаги най-големият проблем е правилното дозиране на гориво въздушната смес, общо взето всичко друго е механика
    ИТАЛФЕСТ 2004 - "Барабар Петко с мъжете"

:biker: ИТАЛФЕСТ 2005 :biker:

Comment

и аз някъде ги гледах тия неща ама сега се скъсвам и не мога да намеря тая страница
      а иначе боксер с турбо ми е любимата комбинация
      помня че на снимките дего ги гледах гам където на 33ката и е дебитомера имаше доста по различни неща
      155 2.0 traktor

Comment

конкуренцията субару го прави така

Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

разгледайте внимателно снимките.............
          http://www.cardomain.com/memberpage/617055
          и още:
          http://alfasud.alfisti.net/astue.html

Comment

перфектно
            само дето сега любопитството ми е още по голямо
            155 2.0 traktor

Comment

Маниакално 146-та е лудница. А интересното е и в този 2.0 ТС Турбо дето го девелопват . Какво ще кажеш HF HPE ?
              0888 232 484 - Бобо Extreme Service
              sigpic
              Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
              Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

за бобо

еи бобо я да се сабуждаш зако ти е туи турбо то т.с. ти е мноо ве
                п.с. НА ВСИ4КИ : ДА ВИ Е 4ЕСТИТА НОВАТА 2005 ГОДИНА !!!дано тя да ви донесе вси4ко наи хубаво !!! (на кои турбо на кои колумбиици на друг 4ип4е )

Comment

Re: за бобо

Първоначално публикувано от 75 2.0 turbo
                  еи бобо я да се сабуждаш зако ти е туи турбо то т.с. ти е мноо ве
                  п.с. НА ВСИ4КИ : ДА ВИ Е 4ЕСТИТА НОВАТА 2005 ГОДИНА !!!дано тя да ви донесе вси4ко наи хубаво !!! (на кои турбо на кои колумбиици на друг 4ип4е )
                  благодаря, а на тебе по бързо оздравяване ей
                  ИТАЛФЕСТ 2004 - "Барабар Петко с мъжете"

:biker: ИТАЛФЕСТ 2005 :biker:

Comment

БЛАГОДАРЯ !!! 4е ве4е да бооствам голям сам касметлия
                    в деня които запалих и трябваше да тествам плодовете на 5-6
                    месе4ен труд и...... сеа ве4е мардам и скоро 6а имам резултати

Comment

за много години на вси4ки турбо маняци
                      еее о6те не е по4нала новата година и искате да надувате
                      16 лкапановите ТС не са много подходя6ти за турбо .... по добре 8в ..
                      а боксерите поради разположението на двг са малко по трудни откъм
                      колекторите ...

Comment

бе турбото горе долу ок.... ама после диф кутия и съединител здравей здравей

Comment

колегата по горе е дал един лин на една 146 1,7 16в с гурбо ама не мого да разбера каква е електрониката защото мисля че това ще е наи сложно
                          155 2.0 traktor

Comment

електроники има колкото ти ду6а иска като цените им са от 600$ нагоре ...проблема е инсталацията и най трудното настройването ... което запо4ва от нула

Comment

е смятам че като искаш токова нещо 600-1000 е нормална цена
                              а за чисто механичното инсталиране като гледам тия снимки по горе може да се направи,,,,

ако имаш време и желание разбирасе ще обясниш ли какво имаш придвид за настроиките защото имам някаква идея ама не ми е съвсем ясно за какво говориш
                              155 2.0 traktor

Comment

Working...
                              X