Известие

Collapse
No announcement yet.

Относно "прослолутия боксер и ...."

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Mury
    Първоначално публикувано от 75 2.0 turbo
    Първоначално публикувано от KGB
    Боксер или ТС......ЖТД е верния отговор
    тук не става въпрос за трактори объркал си се за автомобили стаа дума земи направи един раздел за кюмюрджии и там си мечтаите он-лаин а
    Е а де той Еньо хубуууу си го беше написал-барабар Петко с мъжете/колите/
    еми......бааси и дизел феновете утопични сеа хубуу нещо е дизела ма е за возене да ма извинят пичовете с дизели но "дизел=бегачка" е доста утопично твърдение все пак

Comment

bobo е това вече е мъжка дума!!!
      Надявам се да ми осигуриш такива Т.С. , иначе защо ще идвам!
      Идеята е да се съберем повечко хора и да дърпаме с кеф пък
      дали ще ме отупат вече на място ще видим!
      Но, ако се стигне дотам че ти с твоята кола да трябва да защитаваш
      Т.С. се надявам че ще отговориш, нали?!
      Alfa romeo 33 1.7 8V - the monument and Alfa Romeo 156 1.9JTD

Comment

[quote=75 2.0 turbo]
        Първоначално публикувано от Mury
        Първоначално публикувано от "75 2.0 turbo":2v9pvld4
        Боксер или ТС......ЖТД е верния отговор
        тук не става въпрос за трактори объркал си се за автомобили стаа дума земи направи един раздел за кюмюрджии и там си мечтаите он-лаин а
        Е а де той Еньо хубуууу си го беше написал-барабар Петко с мъжете/колите/
        еми......бааси и дизел феновете утопични сеа хубуу нещо е дизела ма е за возене да ма извинят пичовете с дизели но "дизел=бегачка" е доста утопично твърдение все пак [/quote:2v9pvld4]Мани ги,нашмъркали са се с нешо некачествено Петко тракториста,него насилвай тракторчето,бе
        Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Аре на ИталФеста ви видехме сите юнаци с бензиновите резачки....едно дизелово пунто ви направи смешни....
          sigpic
          Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
          " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
          "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Първоначално публикувано от Събев
            bobo е това вече е мъжка дума!!!
            Надявам се да ми осигуриш такива Т.С. , иначе защо ще идвам!
            Идеята е да се съберем повечко хора и да дърпаме с кеф пък
            дали ще ме отупат вече на място ще видим!
            Но, ако се стигне дотам че ти с твоята кола да трябва да защитаваш
            Т.С. се надявам че ще отговориш, нали?!
            Аз нищо няма да защитавам квот е трбало съм защитил Иначе ТС-и ще има Надявам се дотогава някой от тях да се позасилят ма тва зависи само от собственниците им Аз имам ТС и ако някой мисли че е бавен да заповяда иначе всички други си отговарят с колите Аз пари за да си поддържат колите не им давам
            0888 232 484 - Бобо Extreme Service
            sigpic
            Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
            Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Аре на ИталФеста ви видехме сите юнаци с бензиновите резачки....едно дизелово пунто ви направи смешни....
              Кой кой къде тва ? Нещо сметам че си се убъркал А твоята защо не се състезаваше Сток пунто ни било представяте ли си петко а ако беше се пуснал Напрао страх ме фаща
              0888 232 484 - Бобо Extreme Service
              sigpic
              Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
              Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
                Кой кой къде тва ? Нещо сметам че си се убъркал А твоята защо не се състезаваше Сток пунто ни било представяте ли си петко а ако беше се пуснал Напрао страх ме фаща
                аве тоя председателя на сектата верно мноо си е повярвал а аз мислех че се маитапи а тои наистина си мисли че дизел=бегачка то нема лошо да караш бъз дизел ма чак па да си помислиш че трепеш всичко наред .........мммм маи си е утопия тва а на итал феста е по добре не се дърпате че с тея коптори италянските ..... да не стане да има разочаровани фенове

Comment

Я си карайте дизелите и не се обаждайте

Пунтото стана второ, дали ви харесва това или не си е абсолютно ваш проблем...оправдания винаги ще си намерите, сигурен съм във вас
                  sigpic
                  Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica

Comment

Я си карайте дизелите и не се обаждайте

Пунтото стана второ, дали ви харесва това или не си е абсолютно ваш проблем...оправдания винаги ще си намерите, сигурен съм във вас
                    чааи сеа дизел караш ти и то бегачка естествено това е твое мнение пунтото станало .........ташааациии тая па женска кола и то дизелова станала 2-ра ти верно си вярваш а освен това на тебе може много да ти харесва че е на второ място ама нали се сещаш че все пак лъжеш себе си на мене и на останалите дет са у час им е ясно че такъв филм нема а за оправданията които споменаваш пак си в грешка и тук обясни ни какво инаш предвид
                    п.с. като цяло ми стана ясно че в твоите развинтени фантазии дизела е.........тъ бест ама не ми стана ясно нафта ли си пил за да стигнеш до тоя извод

Comment

...кофти е да паднете от така наречената от теб женска кола
                      sigpic

Comment

Аз лично не съм паднал от никой
                        Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Първоначално публикувано от Naso

Аз лично не съм паднал от никой
                          Само чакай да излезе някой нов 1.1 дизел, и ще видиш тогава......
                          Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Само дето Пунтото го кара един бивш автомобилен състезател а не собственика му ако карашр той резултатите щяха да са бая назад така че не се надувай а вземи излез с твойта кола на пистата да те видим каквпо време ще дадеш па мое да биеш и Живко на Калояново
                            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

A кой е този Живко...

пс: Единствените които се надуват са "боговете" на тунинга
                              sigpic

Comment

A кой е този Живко...

пс: Единствените които се надуват са "боговете" на тунинга
                                Живко е шампиона на Калояново или потребителя от нашио форум Jiv карай си колата аз лично адски много я харесвам но недей да я пънеш чак толкова
                                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
                                X