Уат'с ап ма' нега?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Формула 1 сезон 2007-започва се:)
Collapse
X
-
Хмм, май нещо не е чиста работата на Денис и компания ? Май ще се съдим и май точки ще отнемат ? Звучи логично с оглед на състезанията след Монако. Неможе цяла година да си дремал и да имаш много по-бавна кола и изведнъж да стане много по-бърза... явно не става така лесноНастоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".
Comment
-
Абе ако вярваме на изявленията на Макларън - просто чертежите и тех. документацията на ферари са си били в дома на инженера на макларън , ама те нищо не са изполвали - ей така да си ги чете момчето ги взело2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
Първоначално публикувано от BatVasАбе ако вярваме на изявленията на Макларън - просто чертежите и тех. документацията на ферари са си били в дома на инженера на макларън , ама те нищо не са изполвали - ей така да си ги чете момчето ги взело'97 155 1.8 16V
GMC YUKON DENALI 5.7 V8
the cost of living is dying...everybody pays...
sigpic
Comment
-
Срускал ми е оная работа... Явно Макларън-а има по-добри настройки за мокро, то беше очевадно. Алонсо просто даваше газ ! Макларън все пак са все пак стари кучета и там където мотора на немските каски не е от такова значение, се усеща силата на конструкторите... Ама да твърдите, че Леонсио е карач.... видехме го на сухоМаса е пич... някой от вас мисли ли, че ако голямата вежда му се навре с около 200км/ч отпред, ще има време да реагира и то на мокро ? Аз сигурно не бих
Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".
Comment
-
Първоначално публикувано от NasoСрускал ми е оная работа... Явно Макларън-а има по-добри настройки за мокро, то беше очевадно.Alfa Romeo 155 1.8TS
Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet
Comment
Comment