Известие

Collapse
No announcement yet.

Молба от нов потребител

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Молба от нов потребител

Първо да кажа "Здравейте" на всички. Значи аз в момента карам Голф 2, но сега ми се отваря (дай боже) да ми дадът и една Алфа 75 (на баща ми е в момента и той ще си купва друга), но ... е доста "нахапана" ако мога така да се изразя и въпроса ми е следния можете ли да ми покажете някакви снимки на Алфа 75 да са с тунинг, колкото повече снимки толкова по-благодарен ще съм ви, защото искам преди да се кача да я карам да е пораздвижа, че сега е stock изпълнение и не ме кефи така. И идеята е да си карам голфчето докато и предам зверски вид и после голфа на приятелката а това на мен )))))) чакам предложения
    VW Golf II 1300 MH

Alfa 75 1600

Отваряш гугъл, пишеш alfa romeo 75, натискаш 'търси изображения' и гледай какво се получава
    _______
    146 JTD - ex
    Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

благодаря за отговора но .. основното в моя въпрос беше тунинг и исках ако някой има свалени на комп-а или знае някой наистина добър сайт за тунинг на алфа 75 да го каже. Като пример мога само да ти кажа, че аз (като фен на Голф) имам поне ...10000-15000 снимки на Голф 1,2,3,4,5 ... търсех такъв тип помощ. Благодаря все пак
      VW Golf II 1300 MH

Alfa 75 1600

Comment

Потърси из този
        форум
        _______
        146 JTD - ex
        Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

първо здравей

аз лично съм останал с впечетлението че доста от хората които карат голф си падат по опричния тунинг

според мен освен да и избараш един як цвят с едни яки джанти и нещо съвсем малко но от сърце ще е достатъчно

пс това е лично мое мнение
          Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от alfista146
            първо здравей

аз лично съм останал с впечетлението че доста от хората които карат голф си падат по опричния тунинг

според мен освен да и избараш един як цвят с едни яки джанти и нещо съвсем малко но от сърце ще е достатъчно

пс това е лично мое мнение
            да спор няма, че може би най-доброто е ... изчистения вид на една кола но .. самата предница ме дразни адски много в тези 75 много ... "захлюпена" изглежда апък иначе има потенциал, намислил съм да и слагам спортни валове, филтър, и още други щуротийки ама те ще са изненада да видим колко кончета можем да измъкнем от 1,6 карб. двигателя. Но не искам да излгежда както си е оригинално, за боята и джантите е ясно че ще са изрудски
            VW Golf II 1300 MH

Alfa 75 1600

Comment

Първоначално публикувано от B_O_S_S_S

намислил съм да и слагам спортни валове, филтър, и още други щуротийки ама те ще са изненада да видим колко кончета можем да измъкнем от 1,6 карб. двигателя.
              Няма да изкара кой знае колко коньове много лесно, пък за спортни валове не знам дали ще намериш лесно.
              За тия коли в БГ трудно се намират части за доработка
              Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

самата предница ме дразни адски много в тези 75 много ... "захлюпена" изглежда
                Според мен ако се стремиш да докараш визията на 75 Еволюциене няма да сбъркаш
                Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Първоначално публикувано от Bobi_33

Според мен ако се стремиш да докараш визията на 75 Еволюциене няма да сбъркаш
                  не знам дали се води Еволиционе, Алфа 75 90 година 1,6 (два карбуратура, двувалка) 110 к.с. А относно визията.... немога да намеря някоя снимка която да ме грабне да искам да я направя като нея, относно частите ... сестра ми живее 10 години в гърция (от там ще ми докара каквото ми трябва) апък което го няма при тях ще ми го вкарат от австрия (на мойта леля й е омъжена там 15-20 години , така че за сега едиствения ми проблем е визията. моля някой ако има снимки да помага
                  VW Golf II 1300 MH

Alfa 75 1600

Comment

Я виж тук дали ше си харесаш нещо
                    166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                    ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Според мен най-добре си остани фен на голф. Пък и на него страшно си му отиват всякакви пластмаси и сини диодчета. А алфата по-добре я продай на някой дето ще я оцени
                      Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                      Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                      Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

[quote=Bobi_33]
                        Първоначално публикувано от "B_O_S_S_S":6yvk0l8q
                        самата предница ме дразни адски много в тези 75 много ... "захлюпена" изглежда
                        Според мен ако се стремиш да докараш визията на 75 Еволюциене няма да сбъркаш [/quote:6yvk0l8q]

Е скоро може да видиме една такваз ако бат Божо побърза
                        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Re:

Първоначално публикувано от Alexanderbb
                          Според мен най-добре си остани фен на голф. Пък и на него страшно си му отиват всякакви пластмаси и сини диодчета. А алфата по-добре я продай на някой дето ще я оцени
                          извинявам се за грубия език но за мен това са селски разбирания т.е. "ти си карай слагай циганийки на голф-а или опела или ...." когато видиш нещо циганско по мойта кола (Голфа) ела и ми говори тогава за циганий, или трябва да спомена че всичките цигани си купват точно алфи или фиати , но това не означава че марката е лоша нали. след като нямаш какво да кажеш според мен не беше нужно да осираш темата. Помолих за малко помощ не за коментари коя марка е по-добра, след като нямаш какво да помогнеш прескочи тази тема и прочети следващата. Според мен тези форуми целят едно единствено нещо взаимопомощ на хора с сродни интереси (или се бъркам може и да е заяждане с нови мераклий?) .

колега Mury може ли да ми покажеш точно коя се води Еволиционе за да знам какво имаш предвит мерси за мнението
                          VW Golf II 1300 MH

Alfa 75 1600

Comment

Re:

Първоначално публикувано от Alexanderbb
                            .........или трябва да спомена че всичките цигани си купват точно алфи или фиати , но това не означава че марката е лоша нали.................
                            Малко неправилно изразяване,не мислиш ли!?!?!?
                            Някой ще го приеме по кофти начин
                            Alfa156 Against All

Comment

аз казах това в като защита намарката лично на мен като ми каже някой Алфа Ромео веднага се сещам за нещо ... спортно,готино, с темперамент, но е факт че повечето цигани си купват алфи, не съм казал че всеки който кара алфа е циганин. Преди да си купя Голфа бях доста запален по Алфата (на баща ми де 75-то ) но бях ... на 16-17-18 години и нищо не разбирах. после си купих голфа и се запалих по този автомобил и за това сега искам помощ за алфата, че да си я направя готина и да си я карам нея защото спор няма .... колата с спортен дух това е само Алфа
                              VW Golf II 1300 MH

Alfa 75 1600

Comment

Working...
                              X