Известие

Collapse
No announcement yet.

ФОРМУЛА 1 <<сезон 2015>>

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ФОРМУЛА 1 <<сезон 2015>>

ФИА одобри календара на Формула 1 за 2015 година.

Предстоят 21 състезания:

15/03 Australia
    29/03 Malaysia
    12/04 China
    19/04 Bahrain
    03/05 Korea (TBC)
    10/05 Spain
    24/05 Monaco
    07/06 Canada
    21/06 Austria
    05/07 Britain
    19/07 Germany
    26/07 Hungary
    23/08 Belgium
    06/09 Italy
    20/09 Singapore
    27/09 Japan
    11/10 Russia
    25/10 USA
    01/11 Mexico
    15/11 Brazil
    29/11 Abu Dhabi

Има и промени в някои от правилата.
    За повече инфо тук:
    http://www.formula1.com/news/headlin.../12/16713.html

Даването на газ, води до пристрастяване!
    Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
    Volvo V50 2.0D by RuBig

Има и промени в някои от правилата.
    Докато не върнат зарежданята на гориво и квалификациите , в които може да караш с малко/повече гориво , нищо интересно няма да има !
    пс. и тоя турбо звук е бездарен

Comment

Първоначално публикувано от murdera Покажи съобщение
      Докато не върнат зарежданята на гориво и квалификациите , в които може да караш с малко/повече гориво , нищо интересно няма да има !
      пс. и тоя турбо звук е бездарен
      И като върнат презареждането пак да почнат да се изпреварват в бокса,както едно време ли ?

Comment

Последните години Ф1 става все по-скучна,а тази година от средата на там-особено !

Comment

Въпреки неуспеха на Ферари, аз гледах с интерес мин сезон. Надявам се този да е още по-интересен и ест. с мн повече победи за Ферари
          Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

Това за зареждането в бокса не е решение.
            Трябва да се подобрят показателите на гумите, но при условие за поне 2 задължителни влизания в бокса. Сега гуми ли да пазят, гориво ли, правила ли, представям си каква каша е в главата на пилота, и в това цялото време трябва да са във върхова концентрация защото грешките стават за секунда две.
            Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
            Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
            Горе главата, нищо че е празна...

Comment

То хубаво повече победи за Ферари,но ако е на база на този сезон където записаха една голяма нула от към победи лошо и за сезон 2015г.

Comment

*МакЛарън най-после обявиха пилотите си за догодина. Дженсън Бътън остава в отбора а негов съотборник ще бъде Фернандо Алонсо.
                Кевин Магнусен също остава в МакЛарън, като неговата роля е на трети и резервен пилот.

http://f1.f-e-n.net/

Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Направо се срамувам от себе си, но в тоя си вариант бих предпочел да викам за Макларъните вместо за "наще"

Алонсо, чисто като пилотски качества според мен е номер 1, а Бътън винаги съумява да е постоянен в т.нар. "златна среда".

Фетел не мога да го трая. Едно от най-антипатичните лица за мен заедно с чернЮ А Кими имам чувството, че само са "вози" по задължение във ферарито. Няма никакъв хъс и желание за нещо... Абе въобще положението в скудерията е Оле-мале!
                  Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                  Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Aко говорим за комплексни качества и аз смятам, че Алонсо е N1 и поради тази причина съм доволен да го видя отново в любимия си отбор, въпреки фиаското от 2007г.
                    Иначе, Хамилтън може и да не го долюбваш, но пък според мен като чиста скорост, хъс, агресия и желание за победа няма кой да го стигне.
                    Alfa Romeo 166 3.0 V6
                    Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Моите фаворити като пилоти са Алонсо и Хамилтън. Това са хората които карат на максимума без значение в каква кола се намират. Тази година единия се уреди с бърза кола и всички видяхме че с малко късмет няма кой да го бие. Алонсо някак е по-балансиран и по-съумява да запази ресурса на гумите и болида.
                      Дано Хондьовците избарат мотора, че да стане интересно, пък жабарците скоро едва ли ще глътнат въздух, еле с тоя келеш Фетел, дано не съм прав де. Май Кимито трябваше да махнат ама това е друг въпрос.
                      Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!

Comment

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
                        Моите фаворити като пилоти са Алонсо и Хамилтън. Това са хората които карат на максимума без значение в каква кола се намират. Тази година единия се уреди с бърза кола и всички видяхме че с малко късмет няма кой да го бие. Алонсо някак е по-балансиран и по-съумява да запази ресурса на гумите и болида.
                        Дано Хондьовците избарат мотора, че да стане интересно, пък жабарците скоро едва ли ще глътнат въздух, еле с тоя келеш Фетел, дано не съм прав де. Май Кимито трябваше да махнат ама това е друг въпрос.
                        Шшшш не знам от кога гледаш Ф1 ма за КИМИ не говори така това че Фери бяха толко объркани и този сезон е друго нещо а това платено камикадзе хамилтън не зная не става все едно гледам пиян Майк Тайсън и надъхан К. Пулев.Класата на истинските пилоти е повече тип Кими а ония лиглюфци барабар с дедо Бърни са за бесилото.Да го ду...ааа смотаната мурбо ера и торбата платени деца.WTCC са по интересни а сейфти кара пък е уникален.Весела нова година /нищо лично ма Кими ми е ИДОЛ извинявай ако съм те засегнал/

Comment

Не си ме засегнал, споко, всеки си има мнение и предпочитания. Относно печката, той и Шуми беше камикадзе в първите години, но се изгради с времето и спечели уважението на доста хора. Относно Кими, не съм казал че е лош пилот, но не ми е симпатичен с изявите си извън пистата и ако трябваше да избирам между него и Алонсо чисто като пилотски умения, мисля че избора е ясен.

Comment

Евала за приказката там всички са ВЕЛИКИ без изключение но със тия правила ги направиха смешни и отбори и пилоти.

Comment

Малко интересни разсъжения относно правилата на ФИА - http://f1.f-e-n.net/index.php/url128727
                              Излиза, че Хонда ще са ощетени, от това, че тази година влизат в Ф1 пак...

Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Working...
                              X