Известие

Collapse
No announcement yet.

Махнах си задното гърне Alfa164 2.0 Twin Spark

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Crusader
    Тцъ
    Время разгона (0-100 км/ч) 11.2 c
    Ок. Заповядай http://www.vbox7.com/play:ed57d3b5 Тези каталожните не ги гледай, щото ги дават с 2-3 пасажера. Аз не тежа повече от 65кг. И като и сложиш по-хубав бенз и един хубав старт..... секундата по долу, не ти мърда от тези обявените
    ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
    sigpic
    ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Аи стига глупости ,ти засичал ли си колата, ами тя мойта я дават за 9.2 ама аз ги прая за 11.
      Имах Skoda 130 преди, нея я даваха за 15сек от 0-100, аз ги правех за 18сек.
      Alfa164 T.S 148++ HP
      Alfa156 T.S 144 - коня, ама на хартия.

Comment

Първоначално публикувано от alfaracer
        Аи стига глупости ,ти засичал ли си колата, ами тя мойта я дават за 9.2 ама аз ги прая за 11.
        Имах Skoda 130 преди, нея я даваха за 15сек от 0-100, аз ги правех за 18сек.
        Ако говориш на мен.... засичал съм я да. Тая на клипчето е моята. А ти значи не я настъпваш както трябва щом ти дава такова закъснение колега
        sigpic
        ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

155-цата съм я засичал като беше перфектна с омв супер 100 бензин,сам и ги направи 100 за 10секунди Така,че си оправи колата,никаква я няма ако прави с 2 секунди над каталожните данни
          ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
          BMW e39 facelift

Comment

И с кво ги засичахте тез коли? С пясъчен часовник ли?
            Mitsubishi Outlander
            Mitsubishi Space Star
            Daihatsu Terios

Comment

С хронометър и го пуснах точно на пускането на съединителя,спрях го точно като стрелката стигна 100 Твойта може и да не прави каталожни данни,все е на газ
              ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
              BMW e39 facelift

Comment

Хм... А твоята за колко ги прави? Без да се обиждаш, но ако на теб нещо ти куца, това не означава че на всички са така колега. А на клипчето много добре се вижда как е най-долу стрелката на скоростомера и на 11-тата сек. каде е. Имай на в предвид също, че е снимано от дясната страна на волана. Така даже стрелката лъжливо закъснява. Погледнато фронтално, обаче е друго
                sigpic
                ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Re: Махнах си задното гърне Alfa164 2.0 Twin Spark

Първоначално публикувано от alfaracer
                  Махнах си задното гърне на Алфата и си сложих резонатор (от 22лв).
                  Много съм доволен, сега между 2000 и 3000 об. звука е супер после утихва ама пак е як. Тя Алфата оригинално има 1 резонатор(ако няма катализатор) и 3 гърнета.Сега сичките гърнета са прави тунели, и усещам прилив на енергия!
                  И ти си чел книгата "Самовнушението като метод за самолечение",и ти като Вальо...
                  Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от Nasko_77
                    Хм... А твоята за колко ги прави? Без да се обиждаш, но ако на теб нещо ти куца, това не означава че на всички са така колега. А на клипчето много добре се вижда как е най-долу стрелката на скоростомера и на 11-тата сек. каде е. Имай на в предвид също, че е снимано от дясната страна на волана. Така даже стрелката лъжливо закъснява. Погледнато фронтално, обаче е друго
                    Колега, можеш ли да бъдеш сигурен, че километража ти не показва примерно с 5 км/ч повече от реалната скорост Щото ако допуснем, че е така, нещата се променят коренно
                    Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

[quote=Bobi_33]
                      Първоначално публикувано от "Nasko_77":3u0r2ir3
                      Колега, можеш ли да бъдеш сигурен, че километража ти не показва примерно с 5 км/ч повече от реалната скорост Щото ако допуснем, че е така, нещата се променят коренно [/quote:3u0r2ir3]
                      мисля че е по добре да го оставите да си вярва щот еи сега ша ва обвини че са заядате

Comment

[quote=Bobi_33]
                        Първоначално публикувано от "Nasko_77":3jsec4dg
                        Колега, можеш ли да бъдеш сигурен, че километража ти не показва примерно с 5 км/ч повече от реалната скорост Щото ако допуснем, че е така, нещата се променят коренно [/quote:3jsec4dg]
                        sigpic
                        ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Ами добре де, ако не трябва да вярвам на скоростомера си, дай ми идея как да си засеча от 0-100 Следователно.... никой, никога не може да даде точно и истинско време за ускорението си от 0-100 ли???
                          sigpic
                          ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Първоначално публикувано от Nasko_77
                            Ами добре де, ако не трябва да вярвам на скоростомера си, дай ми идея как да си засеча от 0-100
                            има едни мъънииинки джиджавки дет им викат Г-ТЕК чуал ли си ги намери някои дет има и си премери гробището преди и след сам ще се убедиш че си е все същия труп

Comment

[quote=75 2.0 turbo]
                              Първоначално публикувано от "Nasko_77":218n1wgu
                              Ами добре де, ако не трябва да вярвам на скоростомера си, дай ми идея как да си засеча от 0-100
                              има едни мъънииинки джиджавки дет им викат Г-ТЕК чуал ли си ги намери някои дет има и си премери гробището преди и след сам ще се убедиш че си е все същия труп [/quote:218n1wgu] Ауууу, какви грозни думи
                              sigpic
                              ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

[quote=Nasko_77][quote="75 2.0 turbo":1ow9pzzr]
                                Първоначално публикувано от "Nasko_77":1ow9pzzr
                                има едни мъънииинки джиджавки дет им викат Г-ТЕК чуал ли си ги намери някои дет има и си премери гробището преди и след сам ще се убедиш че си е все същия труп [/quote:1ow9pzzr] Ауууу, какви грозни думи [/quote:1ow9pzzr]
                                еми грозни ама реални ве баце а да не би да искаш да ни кажеш че колата ти е бърза и аз да съм пропуснал

Comment

Working...
                                X