If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
не е дървен просто на мене лично ми е адски трудно да се адаптирам кам него след 2 години почти ръчкане на ферарито на шумахер да си призная няма ЕТЦЦ кола дето да таркаля както Ф1 разбираемо ) карал сам аутоделта алфа 1-2 пъти и беше абсолютна трагедия носех се като народна песен и пропусках всички завои хем че знаех пистите наизуст ))) това просто не спира да не говори че въобще не се опитва и да тръгне )) ама ще го слагам да свиквам с него
Мода е тестван от Алесандро Балзан (Алфа 2003, Хонда 2004), Том Коронел (Карли Моторспортс БМВ), а и от добрепознатия Дирк Мюлер (Шницер Тийм БМВ), въпроса е, че повечето карали на Ф1 много трудно свикват с ЕТСС. И няма нищо чудно.... едното е 19000 оборота двигател, другото е 8500-9000
"Ауди Клуб България" това е името на пичовете от АдуиБГ, Вашето име? "Алфаромео Клуб"? КГБ клипни ми на КЮто да уговорим детайлите...
Значи енджина на играта е този от NFS UNDERGROUND с леки изменения... както и да е мода е готин и не е от скоро
имам ги и 99-02 и 2003
за 2003 си има отделен мод ама още ми се точи от Емуле-то
както и да е в републиканското миналата година съм първи на
Ф1 2003 така че и мен мое да ме броите ...
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Да не си го повторил това още веднъж, защото да се сравнява ЕТСС с аркадния симулатор, който се играе по комп. клубове е срам за честа на всеки един пилот. Бъзикам се
Отиди във форума в темата "Регистрация" и кажи с кой отбор искаш да се регистрираш, каква кола, малко инфо за теб и да се запознаем
Аааа занимавам се със симрейсинг дълги години, но в чие републиканско си бил първи? Дай малко инфо, нафукай се малко
Нашия отбор предлагам да се казва Алфа Ромео България...
п.с: след малко ще инсталирам играта да видя как е.
sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
Можем да го кръстим Теам Аутоделта звучи яко и не съм казал че мода е гаден а просто много трудно му свиквам но имам време до 30ти (тогава беше Индианаполис спийдвей нали
Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".
ОК, отбора се казва "Алфа Клуб България", а две имена на тримата пилоти и имейл на мениджъра?
Малко шотове за красота :
Колите все още са оригиналните, защото не е завършен проекта със самостоятелните коли на всеки един отбор, това ще стане след Индианаполис сигурно, на който ще се кара на нощно трасе, защото ще се кара и вечерно време между 18 и 20 часа са двете съсетазния в събота, в 17 часа в събота почва уикенда
sigpic
Comment