If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
някой да ми каже колко коня е голф III GT TDI, защото вчера един такъв такава гонка ми направи че изкарах буталата през ауспуха на мойта до 190км/ч, имах чувството че ме дърпа по малко на ускорение гoнката ставаше от 60 км/ч до 140
някой да ми каже колко коня е голф III GT TDI, защото вчера един такъв такава гонка ми направи че изкарах буталата през ауспуха на мойта до 190км/ч, имах чувството че ме дърпа по малко на ускорение гнката ставаше от 60 км/ч до 140
ами има вариант 90к.с. и 110 к.с. (доста рядък)
но с чип .... първия става 120 ... втория сигурно доста повече
за въртящия момент да не говорим, че е най-малко два пъти колкото твоя ...
значи бягаше ми от 60 до 100 след това го настигах а от 130 до 180 голфа издишаше повече абе в крайна сметка оня в голфа беше доста луд ама му скъсах нервите ,поне съм сигурен че в огледалото не е разбрал че изоставам все пак три пъти намалявахме до към 60км/ч лошото е ,че си мислех като е дизел ще го отнеса като вятър
значи бягаше ми от 60 до 100 след това го настигах а от 130 до 180 голфа издишаше повече абе в крайна сметка оня в голфа беше доста луд ама му скъсах нервите по не съм сигурен че в огледалото не е разбрал че изоставам
ами поне според мен е нормално, дизела е все пак нискооборотен ...
за разлика от алфата която след 4500рпм....
голф 3 1,9тди-90коня, 202н.м, 12,5 от 0-100
голф 3 1,9тди-110коня, 235н.м, 10,8 от 0-100
алфа 145 1,4т.с.-103коня, 124н.м, 11,2 от 0-100.
Това са заводски данни за алфата с двама човека и 40кг багаж и пълно оборудване и резервоар, което не важи за другите два автомобила
алфа 145 1,4т.с.-103коня, 124н.м, 10,4 от 0-100 - тестовете говорят - тази е била "разтоварена малко"
Имайте предвид че на малката кубатура, както казва Декстер ,килограмите играят много.
А другото което аз бих казал е че винаги можеш да сложиш Racing 99 и да накажеш някой с Winter Diesel
BoBo ме изпревари ама все пак! Мнението ми по темата е същото!
Live a guidare la mia bella macchina,guidare per vivere e sentire il battito del mioCUORE SPORTIVO145 1.9 JTD с джанти от Милано и новия цвят BLACK DAITONA FERRARI EX.bella 33Imola''156 2.4JTD''GTV
Comment