Известие

Collapse
No announcement yet.

Как може Голф2 да ме бие(145) на 400м? :(

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

пич ти след малко пове4е от година отговаряш по тая тема

Comment

A мане въобще не съм обърнал внимание от кога е темата и последния пост. Верно че я изкарах от архива ама , чак толкова стари ли са тея теми там
      Alfa Romeo 33 Sport Wagon 1.7 i 16v Boxer

Comment

Голем смех падна, пък ония от VW форума викат че сме сухари - я скивай кви сме майтапчии

Mitsubishi Outlander
        Mitsubishi Space Star
        Daihatsu Terios

Comment

Ако е от тея

Голфа ако е от тия
          http://dreal.net/wiki/index.php/%D0%...%D0%BB%D1%84_2
          Нямаш шансове
          Alfa Romeo 156 2.4 JTD
          Fiat Coupe 2.0 16V

Comment

Първоначално публикувано от jorko
            темата е достойна за други форуми , пълни с дечурлига ...Сега й слагам катанеца , а който иска може да си отвори друга подобна
            Без значение СТАР или НОВ пост аз мисля, че трябва да се изтрие
            Децата да си мият краката и да си лягат

@VOLUMAX и останалите недооценени "състезатели" - незнам кога сте навършили 18 и сте взели книжка, ама по улиците има хора на които не им се умира от такива като Вас - "РАЦЕРИ"
            Вземете си велосипеди, така само някоя бабичка може да бутурясате
            sigpic

Comment

добре де как така тема която миналата година беше забавна и стана 3-4 страници сега се заклю4ва как все ще има някои дето да усере процепа и как така решихте 4е някои от писалите по нея са на 18 години 4е ги пратихте и колелета да шофират и при условие 4е пове4е от половината от тоя форум са рацери и карат като бясни в това 4исло и аз взвемахте да обвинявате хора които дори не познавате в неща дето па съвсем не са правили или маи като няма ко да напишеме даи ще дрищем

Comment

Ха ха ха прегледах цялата тема луда работа тва верно има такива хора.Най мноо се смях на ускорението от 0-100 за 7.6сек
                Аз съм тормозил много 146 1.8 144коня ама под 9.0сек 9.2сек никога
                Евала че има такива хора да праят смешно
                Mitsubishi Outlander 2.2 4х4 от 12г. -"reliably" now
                Alfa Romeo 1.9 JTDm от 10г. -"bellissima" - now
                Alfa Romeo 1.9 JTD от 00г. -"my heart"- ex
                Fiat Ritmo 1.5 Super от 82г. -"first love"- ex

Comment

ама те са и наши хора ама някои "умен с права " без да про4ете темата се постара да я заклю4и и да се напраи на шеф

Comment

Проблема ти е че ръчкаш мноо дълго на 1-ва. и за тва голфа ти е направил дължина понеже 1-ва на алфите е къса а на голфа са дълги. мотора се развърта как си требе ако само потеглиш леко на 1-ва и след тва е изръбиш на 2-ра оттам на 4-та и го късаш. Ако не ти стиска да умориш мотора има и друга опция: 1-ва газ до дупка и веднага 3-та без да пускаш газта само работа със съединител обаче има опасност да го изкратиш. И при двете голфа ще ти запомни задната регистрационна табела и нема да отреагира въобще. КАКТО ОБИЧАМ ДА КАЗВАМ ТОЙ ЩЕ ДОДЕ НА ФИНАЛА , А ТИ ЩЕ ПИЕШ ТАМ ВЕЧЕ ВТОРА КОЛИЧКА

Comment

Първоначално публикувано от BARRACUDA
                      Проблема ти е че ръчкаш мноо дълго на 1-ва. и за тва голфа ти е направил дължина понеже 1-ва на алфите е къса а на голфа са дълги. мотора се развърта как си требе ако само потеглиш леко на 1-ва и след тва е изръбиш на 2-ра оттам на 4-та и го късаш. Ако не ти стиска да умориш мотора има и друга опция: 1-ва газ до дупка и веднага 3-та без да пускаш газта само работа със съединител обаче има опасност да го изкратиш. И при двете голфа ще ти запомни задната регистрационна табела и нема да отреагира въобще. КАКТО ОБИЧАМ ДА КАЗВАМ ТОЙ ЩЕ ДОДЕ НА ФИНАЛА , А ТИ ЩЕ ПИЕШ ТАМ ВЕЧЕ ВТОРА КОЛИЧКА
                      А така а ти кат земеш книжка пробвай как действат съветите дет даваш
                      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                      sigpic
                      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

кои духна пепела на тая тема

Comment

Първоначално публикувано от Bulgarian_Stallion
                          аз вчера продадох алфата и си купих един голф..ама мноо ма кефи..значи копеле..купих една лепенка ДИНКО ТОНИНГ..(нямаха У за тУнинг затова я взех с О) значи веднага ми се дигна времето от 9.4сек на 9.3 на 400м...ама не съм сигурен дали е от лепенката или от факта че си смених чехлите, вече не карам с тези сините от 2лв а си купих ПУМА спарко от женския пазар за 8лв..мноо ма кефат и те..майче дигат с 8-10коня ама не съм сигурен трябваше да питам циганина на сергията той ги разбира по добре...ама това не е нищо още..на същия пазар си вдигнах колата с още 230коня..как ме питате...ееееми купих едни коледни лампички, ама мноо яки и си ги закачих на колата..сега свети и ми я дига с поне 10коня..ама истинксата тайна е друга..от пазара взех новия албум на Азис и новата ХИТ компилация на ромски перли...батееее това ми дигна конете с поне 200коняя...а и даже да няма ефект върху двигатела адреналина така ми се дига като пусна тоз азис че просто няма 6-5!!!!та ви разкажа аз моята история бате карам си тука из финландия и некъв си селянин с некво Пежо 307 ВРЦ ме минава..аз си викам баа му мамата ей сега стана лошо..и като включих на втора направо му разгоних фамилята..тоя пък селянин си беше залепил некви селски лепенки като "Гронхолм" върху колата...най смешното е че след 10мин некъв келеш с Цитроен пак пробва да се прави на мъж ама аз пак направих номера с втора и пак го задминах..тоя пък нещастник си беше залепил неква си "Лоеб" лепенка ...мнооо селски момчета..утре ше ходя на да видя кви времена ша ми пусне моята..нямам Джи_Тек..ама си купих (пак от женския пазар) един мноо як Ролекс и с него и един прятел ше мериме за колко време ще направя 400м..аз твърдя че след Азис Тунинга ше го направя за 3.4сек ама не съм сигурен..малко се вълнувам честно да ви кажа ама нищо..ей сега се подготвям психически...седнал съм в голфа и без да го карам изучвам правата линя за утре...дано да се изложа и да направя 400м за повече от 4сек ...хайде пожелайте ми успех
                          аааааааа НЕ няма такъв "комедиант".Аре стига бе,тука е по-забавно отколкото да гледаш "сташен филм"
                          Alfa156 Against All

Comment

Първоначално публикувано от BARRACUDA
                            ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
                            BMW e39 facelift

Comment

Working...
                            X