Известие

Collapse
No announcement yet.

отностно боксера

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• отностно боксера

здравейте колеги,
    интересно ми е чета,чета за валове за турбини за чипове и т.н. и се говори само за Т.С. мотора. На боксеров мотор как може да се докара накое конче отгоре. Самият мотор позволява ли и т.н. Много ми е интересно, защото никъде не видях(а може би толкова съм гледал) някой да е правил нещо на боксер.
    ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

скучно ли ти е или си чешеш езика тея боксьори едвам кретат на атмосферно налягане ти искаш да го прескачаш

Comment

Първоначално публикувано от 75 2.0 turbo
      скучно ли ти е или си чешеш езика тея боксьори едвам кретат на атмосферно налягане ти искаш да го прескачаш

бе интересно ми е нищо повече. щото никъде нищо не пише за тях
      ти па веднага да ме скастриш :>

Comment

Имаше едни англичани , дето доста успешно докарват за 1.7 матора до кам 200 коня..... па май беше и нагоре... Ама цифрите са....
        Ще шотарся и постна
        Hell Yeah!

Comment

Първоначално публикувано от Cvetelin
          Първоначално публикувано от 75 2.0 turbo

бе интересно ми е нищо повече. щото никъде нищо не пише за тях
          ти па веднага да ме скастриш :>
          не те кастря вее тва е истината за боксьорчетата

Comment

нещо търся и не го намирам, но има нещо друго интересно, което намерих по темата....
            http://www.alfa-pages.co.uk/phpBB3/index.php
            Hell Yeah!

Comment

Първоначално публикувано от turbi
              нещо търся и не го намирам, но има нещо друго интересно, което намерих по темата....
              http://www.alfa-pages.co.uk/phpBB3/index.php
              мерси

Comment

зациклих на темата... ше тарся оше
                Hell Yeah!

Comment

аве хора не ви ли омръзна да спорите вече?Кво значение има боксер т.с?все е Алфа ве пичове.Няма значение ква.И тъй като се видя вече кое е по добро на "Драг",остава само да се пробват и на "Италианско"и всичко е О.К...ако не е пробвано вече де
                  145 1.6boxer

Comment

Първоначално публикувано от ivelin
                    аве хора не ви ли омръзна да спорите вече?Кво значение има боксер т.с?все е Алфа ве пичове.Няма значение ква.И тъй като се видя вече кое е по добро на "Драг",остава само да се пробват и на "Италианско"и всичко е О.К...ако не е пробвано вече де
                    ти пиян ли си вее де видя спор

Comment

Имаше едни англичани , дето доста успешно докарват за 1.7 матора до кам 200 коня..... па май беше и нагоре... Ама цифрите са....
                      Ще шотарся и постна
                      AHM motorsport

Comment

По темата ми идва на ум една интересна подробност, а именно, че при боксера коляновия вал лежи на едва три основни лагера. Другото ми е много интересно къде точно ще "застане" турбината? Чувал съм за 33-ки без парно, а на негово място нейде из коша се подвизава охлюва, ама това вече не става много за нормално каране.
                        Alfa Romeo 75 24V

Comment

Първоначално публикувано от Venci
                          По темата ми идва на ум една интересна подробност, а именно, че при боксера коляновия вал лежи на едва три основни лагера. Другото ми е много интересно къде точно ще "застане" турбината? Чувал съм за 33-ки без парно, а на негово място нейде из коша се подвизава охлюва, ама това вече не става много за нормално каране.
                          Събери малко парички дай една 33-ка и ше видиш как се прави
                          0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                          sigpic
                          Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Venci
                            Е на субару и порше как слагат турбо...
                            Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от V_G_Z
                              Ще шотарся и постна
                              AHM motorsport
                              тиа са да
                              Hell Yeah!

Comment

Working...
                              X