До колкото си спомням,ти Бобо се приближи до дригата и го попита дали 33ката е негова а той посочи спринта и ти му каза"а ти ли си дригата"(или нещо от този сорт)ракувахте се и се дръпна на страни(или поне това видях аз)Ако нещо съм в грешка да ме извиняваш.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Днес на Жабура Събев и Дригата оакаха алфите!
Collapse
X
-
Бе тва ся не е най-важното, квото било било, "маняците" може и да са пичове ама да слязат на земята, другото е ок. Просто това, което са писали нема как да бъде оправдано
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Първоначално публикувано от gorskiaДо колкото си спомням,ти Бобо се приближи до дригата и го попита дали 33ката е негова а той посочи спринта и ти му каза"а ти ли си дригата"(или нещо от този сорт)ракувахте се и се дръпна на страни(или поне това видях аз)Ако нещо съм в грешка да ме извиняваш.0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от gorskiaБобо много си хаплив с клавиатурата ама очи в очи май не е точно така.И хайде лека нощ.Ясни сте ми досега бехме ние задклавиатурни рацери - сега станахме и задклавиатурни нинджи
Само дето се видя кой зад клавиатурата е много силен аре лека нощ няма да имам удоволствието повече да ви пиша разбрах ви що за стока сте
И избягвайте да ме споменавате в задклавиатурните си мечти говорете си без да ме намесвате
0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от gorskiaАз те видях доста добре и те прецених а сега пак доказваш това което написах по горе
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Първоначално публикувано от gorskiaАз те видях доста добре и те прецених а сега пак доказваш това което написах по горе0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от gorskiaАз те видях доста добре и те прецених а сега пак доказваш това което написах по гореНе пуша , не пия ама мноо се бия !
Fiat Cinquecento 1.1 Sporting - Нервозната табуретка, жилояд! Ex.
Fiat Punto 1.6 cabrio - ex.
Fiat Bravo 1.8 GT - now
Comment
-
Я му викнете една бира на това момче!
Баси веселата тема
Comment
-
пусна се...ама нямаше кой да я види! веднага след края на състезанията в неделя аз лично се пуках няколко пъти! обаче друг не видях! писнах се не защото колата ми е мноо бърза - напротив, просто нямаше други алфи и реших да отсрамя марката....толкова от мен!няма вече Алфи, няма вече тръпка...
Comment
-
Първоначално публикувано от 1912как ме е яд че нито една алфа не се пусна на божура
Comment
-
Първоначално публикувано от bouncerпусна се...ама нямаше кой да я види! веднага след края на състезанията в неделя аз лично се пуках няколко пъти! обаче друг не видях! писнах се не защото колата ми е мноо бърза - напротив, просто нямаше други алфи и реших да отсрамя марката....толкова от мен!
При тва със Събев се пуснахме....
ама аз всяка събота май съм там....
Comment
Comment