Известие

Collapse
No announcement yet.

Днес на Жабура Събев и Дригата оакаха алфите!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Моля да ми бъде изтрита регистрацията,нямам намерение да си имам работа с 16годишни бабаити и турбо фенове чиито турбо автомобили май не излизат от гаражите П.С.настоявам молбата ми да бъде изпълнена!

Comment

Първоначално публикувано от gorskia
      Моля да ми бъде изтрита регистрацията,нямам намерение да си имам работа с 16годишни бабаити и турбо фенове чиито турбо автомобили май не излизат от гаражите П.С.настоявам молбата ми да бъде изпълнена!

само леко да не се напикаш...кат чета как преценяваш хората се самнявам да неби да носиш още пеленки

а тва че никой нит те е чул нит те е видел... не се коси тва е защото сигорно ги е било страх да те погледнат,щото тва бмв всява респект у сички
      Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от gorskia
        1-во не съм бабаит
        2-ро И какво от това че съм на 16 ?! ПРОБЛЕМ ?!
        Fiat Cinquecento 1.1 Sporting - Нервозната табуретка, жилояд! Ex.
        Fiat Punto 1.6 cabrio - ex.
        Fiat Bravo 1.8 GT - now

Comment

шш тука става по зле от тунинга май

Comment

Яяяяя ако обичате катанеца не ща да ви чета глупостите повече,виде се кой какво.Като имате резултати с колите си първо бийте Нео и после елате на мойта кола шот доколкото си спомням щяхте да започнете с моята ма май не стигнахте до нея Аз може и да не съм била там ма колата беше
            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

заключ

http://www.facebook.com/VenturaGarage
              Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

А аз по едно време си мислех, че на Събев идеята е да събере на едно място 145/6 1.6boxer и 145/6 1.4TS и да се види, кое аджеба върви мааалко повечко... Колко наивен съм бил
                Alfa Romeo 159 SW 1.9JTDm '07
                EX' Alfa Romeo 145 1.4TS '98

Comment

Шшш бабаита на 16 ти пък каде бе?Барабар и ти с мъжете ха ха
                  Какво го нахранихте Gorskia ебати излагацията какво е казал толкова?
                  Срам майка срам!
                  Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
                  Alfa Romeo 33

Comment

Първоначално публикувано от MrX
                    Първоначално публикувано от 1912
                    как ме е яд че нито една алфа не се пусна на божура
                    както каза един небеизвестен потребител "карайте си паркетните бИгачки и са фалете че много върват",а и по добре че никой не се е пуснал,чеееее срамммм голям,пък още да ми разправят че на дизайн и повер си им е достатъчно на алфите,ма кво да се прави те и от самата фирма се рекламират с "красотата не е достаъчна",верно е требе си и коньйе
                    Ми аз още не съм ходил на БОЖУРА,ама тя моята каруца реве за свещи и е сток и прави 0-100 за 10 сек иначе бих я пуснал веднага,ама не е в добро състояние ...... Пъки засичането е правено с доста буклуци в багажника - на око
                    Alfa156 Against All

Comment

Първоначално публикувано от Mury
                      Като имате резултати с колите си първо бийте Нео и после елате на мойта кола шот доколкото си спомням щяхте да започнете с моята ма май не стигнахте до нея Аз може и да не съм била там ма колата беше
                      И чак след това вече може се пусне някои с мене :P ама да не стане като с HGT-тата

Comment

Там поне имаше състезание
                        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от bouncer
                          пусна се...ама нямаше кой да я види! веднага след края на състезанията в неделя аз лично се пуках няколко пъти! обаче друг не видях! писнах се не защото колата ми е мноо бърза - напротив, просто нямаше други алфи и реших да отсрамя марката....толкова от мен!
                          Колега имаш страхотна количка и джантите мн. и отиват ,ако не е тайна какво време даде със 18-ките???
                          92' Alfa Romeo 33 1,4 boxer SW(66kW)-бивша
                          95'Alfa Romeo 155 1,9TD(67kW)-бивша
                          90'Alfa Romeo 33 1.7 16V boxer(97kW) -бивша
                          00'Alfa Romeo 146 1.9JTD(77kW+)-настояща

Comment

Първоначално публикувано от MrX
                            както каза един небеизвестен потребител "карайте си паркетните бИгачки и са фалете че много върват"
                            ааа тва е моя реплика

Comment

Първоначално публикувано от vikoalfa
                              Шшш бабаита на 16 ти пък каде бе?Барабар и ти с мъжете ха ха
                              Какво го нахранихте Gorskia ебати излагацията какво е казал толкова?
                              Срам майка срам!
                              Не се ежи че ако го видиш на живо да не станеш по-нисък от хасфалта и никой никого не е обиждал,просто отворковците с 33-ките нищо не направиха

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от gigi
                                Първоначално публикувано от Mury
                                Като имате резултати с колите си първо бийте Нео и после елате на мойта кола шот доколкото си спомням щяхте да започнете с моята ма май не стигнахте до нея Аз може и да не съм била там ма колата беше
                                И чак след това вече може се пусне някои с мене :P ама да не стане като с HGT-тата
                                Ти па ко се ежиш бре нали колата ти върви колко мойта

Comment

Working...
                                X