Известие

Collapse
No announcement yet.

СПЕЦИАЛНО ЗА КИРО-Алфаманиака

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• СПЕЦИАЛНО ЗА КИРО-Алфаманиака

Кире,не знам дали са ти приятели,ама тия ваште изтепват рибата:
    http://www.osogovo-racing.net/
    Аlfa 164 Super 2.5TD

....Особено Зендлеро с москвичо
    Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

бахти смешния саит
      ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Хубаво сайтче са си направили момчетата не ги познавам
        Fiat Punto 1.9 JTD
        Alfa Romeo 156 2.4 JTD
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Cvetelin
          бахти смешния саит
          не е така -важното е ,че момчета тимат желание и се трудят - уважаваи това.твоя саит да не е по-хубав.Не ги познавам ,ама е кофти да се говори така.
          ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Хоп, тук за Кюстендил ли се отвори дума?
            Късно съм видял топика , но става купона на едно старо летище до Кн.Момчетата се трудят , имат хъс, въпреки че.....
            Не съм член на клуба но от известно време си мислех да дойдете на гости в Кн именно на тази писта да има нещо като среща.Дори и драгче можем да си спретнем, за да е по-забавно
            Пишете какво мислите за идеята , има къде да се спи/града е хубав / близо до Сф/няма да съжалявате.
            настояща - BMW 3er
            ex. Alfa Romeo 156 - 2006-2007
            ex. Alfa Romeo 164 - 2000 - 2005

Comment

Вчера като минах през кюстендил видях толкова 75-ци за 5 минути, колко в пловдив не съм виждал за 1 година ....баси маниаците. Две видях в движение, държа да отбележа
              Alfa Romeo 75 1.8

Comment

Първоначално публикувано от Lame_0ne
                Вчера като минах през кюстендил видях толкова 75-ци за 5 минути, колко в пловдив не съм виждал за 1 година ....баси маниаците. Две видях в движение, държа да отбележа
                Манияци сме я, има Алфи колкото искаш...даже вече си имаме и нови ГТта и спайдери..даже 156 2.5 , да не повярваш напрао
                настояща - BMW 3er

Comment

Днес живот и здраве да стигна до кюстендил и объркам пътя, пак ще я снимам, знам едната къде е
                  Alfa Romeo 75 1.8

Comment

Първоначално публикувано от Amorphis
                    Манияци сме я, има Алфи колкото искаш...даже вече си имаме и нови ГТта и спайдери..даже 156 2.5 , да не повярваш напрао
                    Чакай бе брато аз защо незнам за такава Алфа Коя е тая 156ца :P
                    156 V6 turbo

Comment

А за разкарването до Кюстендил, ако искате да си направим среща и да се напиеме заповядайте, обаче ако искате гонки нема смисъл да идвате, то тука няма бързи коли само 3-4ри стават ама и те не са много бързи, иначе колегата е прав града е хубав
                      156 V6 turbo

Comment

Никец , като твоята сива, с спойлер отзад и с джанти като мойте..
                        2.5 е и е много яка 1-2 пъти я засичам на платения паркинг на пазара.Знам кой е собственика , ма не го познавам лично , бачка по Сфто младежа.
                        настояща - BMW 3er

Comment

Днес живот и здраве да стигна до кюстендил и объркам пътя, пак ще я снимам, знам едната къде е
                          Има една 75ца , участвала в некакви балкански ралите през 80те-90те години.Много е готина , червена , изрисувана .... и оставена ей така да си гние пред една къща.
                          настояща - BMW 3er

Comment

Ти май ме познаваш, ама аз от тва твойто име не моа се сета кой си я земи се легетимирай веднага
                            156 V6 turbo

Comment

Toни , карам черна АР156....засичаме се и по АБЦто чат пат...
                              настояща - BMW 3er

Comment

Working...
                              X