Известие

Collapse
No announcement yet.

ДНЕС 22:30 на БОЯНА- Ти Ай VS КУ ВЕ, 1.6 safety car

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от mim
    ммм заслужавате ли снимки

голямо благодаря, на който се отзова да ми помогне в прибирането на всичкия инструментариум, в тъмното и бързината не забелязах кой е, за което много сори, но пак благодаря , може да каже: аз съм

аа за останалите пъзльовци
    welcome .....

знам че след дъжд качулка ма, аз се върнах да проверя какво става, просто като тръгнаха всички и аз хукнах, на правата се сетих за теб и най вече за това че си с апаратура.... върнах се да проверя какво става.. дали има някой останал (по точно ти) като видях че няма никой отидох при другите. След това ти звъннах.... еее така без емоции няма как... проблема е че забравих за екипировката ти ... нема да се повтори ....

http://www.facebook.com/VenturaGarage
    Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Днеска нема ли да одите пак
      ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
      BMW e39 facelift

Comment

е то и аз се бях попиляла по цялата поляна

и тъй като съм добра душа ще ви пусна каквото успя да стане
        че нещо техниката не сработи както трябва
        Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
        AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Eй човек да не отиде командировка - все нещо интересно ще изпусна
          2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
          CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Аз па с таа работа пууууу нищо важното е че колата се е представила добре и без мое присъствие то и без тва Бобо шповече и дава газ а аз не толко кат че ли ми е жал малко за нея
            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

За помоща относно прибирането на техниката съдействахме аз и един бъдещ алфист ,който беше с мен.

П.С. Това с мерцедесчето беше много ,много ,много брутално Само си представете какво е видял пича >
              Две отдалечаващи се задници ,на едната 1.6тс ,а на другата 2.4дж.т.д. COOOL !!!
              Мерцедес CLK Convertible
              Alfa Romeo GTV
              Alfa Romeo 145 1.7 16V

Comment

Working...
              X