Известие

Collapse
No announcement yet.

Защо клуба не е поканен на нац. тунинг изложение?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Защо клуба не е поканен на нац. тунинг изложение?!?

Чудно защо ли само за нашия клуб няма отправена покана за националното тунинг-изложение ?!? За справка можете да се допитате до форумите на всички други автомобилни клубове ... даже и на братята от Фиат и Ланчия... На мен това ми намирисва на дискриминация, или на лоши взимоотношения - ако някой знае каква е причината, да си признае веднага !!!
    155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
    Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Аз също не смятам, че клуб Алфа Ромео губи нещо от това, дори напротив. Като предполагам какви циркове ще бъдат на това "тунинг" събиране е много по-добре нито една Алфа да няма на полигона.
    Все пак на мероприятия от този род подхождат едни други коли и други дейности - търговия със семки, обсъждане на екзистенциални въпроси от сорта на "как да си направя оптичен тунинг с лепенка GTI RACING изрязана от найлон" или "как да си направя колата да плюе огън от ауспуха и да реве повече" или "един приятел ми каза, че ако свия на дядо кюнеца от печката и го сложа вместо ауспух колата ще стане поне 200 коня" :wazuup:
    Не, благодаря!
    Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

Аз съм абсоютно съгласен с alfa user. Ние ако мислим че всичко наоколо е простотия и селяния никога няма да успяваме да се развиваме. Със сигурност на това национално тунинг изложение ще има хора и коли от 2ете крайности и при вскички полжения ще има нещо полезно от това и изложние, 1во ние ще научим нещо, 2оро ще станем поне малко по-полпулярни, което аз мисля че е едно от най-важните неща за клуба (мисля че голяма част от хората не го оценяват това). А как може да коментирате нещо преди да е станало и то с такава сигурност. И защо трябва да се нахвърляте на alfa user?!? Той си има негово мнение което трябва да бъде уважавано! Със сигурност може много да се спори коя тема е важна и коя не! Не мисля че е коректно това отношение.
      Да причината за това че само нас не са поканили наистина е възможно да бъде много елементарна но все пак е важно да се замислим по въпроса и не да си намираме оправдания а да изясняваме и коригираме нещата.
      XTruck

Comment

и все пак мисля че остават няколко неизяснени въпроса:
        Ще отидем ли на полигона?
        Защо да не отидем?
        Защо да отидем?
        XTruck

Comment

Да бе верно януари в този сняг аз само като сляза от колата и веднага подгизвам а там из ония кратери ... :wazuup:
          Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
          Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Добре ясно че който иска ще отиде. Но може да се организира като клубно събитие. Би било възможно ако го сметнем за достатъчно значимо събитие да преместиме срещата там например.
            XTruck

Comment

Първоначално публикувано от Quadrifoglio
              Добре ясно че който иска ще отиде. Но може да се организира като клубно събитие. Би било възможно ако го сметнем за достатъчно значимо събитие да преместиме срещата там например.

така да ... щото да се изтърсим 5 човека при от клуба при условие че другите клубове ще са в пълен състав е тъпо ... не говори добре за нас

Comment

Първоначално публикувано от DiStefano
                Да бе верно януари в този сняг аз само като сляза от колата и веднага подгизвам а там из ония кратери ... :wazuup:
                абе там на сухо, когато всичко се вижда, е опасно, кво остава сега
                някой скоро да е трошил/пукал картер? да е правил прагове ? брони ?

'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Аз лично не се сещам за нещо което може да ни навреди ако отидем там дори мисля че за повечето от нас ще бъде интересно и все пак ще бъде една малко по-разнообразна среща. А и сме свободни да правим каквото поиксаме ако не ни хареса можем да си тръгнем веднага и срещата да продължи по обичайния начин
                  XTruck

Comment

някак си Пандо ме нави да си призная
                    ама дайте се пак да се организираме повече народ
                    щото ако отидеме 2 коли ще сме като сирачета

Comment

Първоначално публикувано от DiStefano
                      някак си Пандо ме нави да си призная
                      ама дайте се пак да се организираме повече народ
                      щото ако отидеме 2 коли ще сме като сирачета
                      ами ако някой говори с моя застраховател преди това
                      '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                      '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                      '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Става на въпрос че ще има Тунинг Шоу в неделя
                        за часът нямам представа
                        мястото е полигона зад Зимен Дворец в ЩутГард
                        въпроса е вписваме ли се ние в такава обстановка
                        и ако да как ?

Comment

ми де да знам вписваме ли се,като се вземат предвид обстоятелствата(най вече времето)това ще е тунинг шоу на визуалния тунинг,поради простата причина че гонки няма да има,а така от срещите не съм забелязал някой да блести в тази област не казвам че не са ви красиви колите но не там е смисъла

Comment

Може и да се мернем само...с тъмни джамове, леко отворени...бавно в кордон...
                            www.facebook.com/workshox

Comment

Първоначално публикувано от ShoxXx
                              Може и да се мернем само...с тъмни джамове, леко отворени...бавно в кордон...
                              като в гангстерските филми и едни такива мръсни погледи ще хвърляме върху немските возила ... :noughty:

Comment

Working...
                              X