Известие

Collapse
No announcement yet.

Регионална среща в Троян ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Регионална среща в Троян ?

Колеги от Плевен, Ловеч, Русе, Севлиево, Белене , като спретнем нещо с Троянската група нали ще сте на линия ?
    97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

И аз съм за !!!

Колеги от Плевен, както каза бат Йон да се интегрираме: Плевен - В.Търново, най-близката точка е на Чифлика в Троян ! ОК?
    Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

Re: И аз съм за !!!

Първоначално публикувано от JORDI
      Колеги от Плевен, както каза бат Йон да се интегрираме: Плевен - В.Търново, най-близката точка е на Чифлика в Троян ! ОК?
      А какво ще кажете Плевен, Търново, Троян да се съберете в средната точка--> СЕВЛИЕВО Да речем в близкия месец като взема 155цата :P :P

ЕДит: Може да барнем една разходка до Хоталич-древен град...Или пък "Крушуна" Нещо също басейнче или знам ли Няма какво много да се прави ама все пак :P
      Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
      exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
      ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
      ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
      by RUBIG service

Comment

ми ние от Русе ?
        измислете нещо друго
        ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Добре де в Плевен няма ли да е най-добре?

Comment

По принцип!

Бат Йон, идеята беше да уважим Алфистите от Троян,защото екипа им е още слабичък и трудно се събират, а и оборудването им е около 90-та година,че и преди и никога няма да се юрнат по сбирки у странство! Така мисля! Ама те трябва да кажат,затова имат думата,но ми се струва,че само колегата DJ има нет и как ще стане връзката не знам!
            Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

Ще го мислим то барбекю ще се заформя тъй че Троян е по-добрата дестинация

Comment

хубаво нека да е в Троян...
                само измислете кога ;>
                ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Аз и Пинки ще бъдем този уикенд на тиим билдинг в едно село близо до Троян, но за момента и двамата може да сме с чужди коли а и не знам ако има среща дали ще имаме свободно време да отскочим. Все пак напишете час и място ако планирате нещо за тази събота и неделя.
                  Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                  ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Засега няма нищо конкретно просто сме още на етап ранна подготовка. Ако ще се състои нещо то ще е чак през м. юни

Comment

нека да се съберем и дружно да се накълвем
                      Alfa romeo 146 1.6 Т.S
                      Renault Laguna 2.0 16v 98g.

Comment

Първоначално публикувано от GoGo
                        дай предложение къде да стане това а?

Comment

Първоначално публикувано от GoGo
                          Стига с тез чалги бе мискинин
                          2011 Giulietta MA-ex
                          1995 155 1.8 TS 8V
                          2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

Здравейте колеги извинявам се че се бьркам в вашата тема но преди почти 1 месец бях за малко на почивка в с.Черни осьм и ми направи впечатление че там сте много с алфи и то с 156-ци, а иначе тогава направих един летящ старт с едно много наточено ауди с спойлери и т.н. караше го един с руса коса ми се видя много ми хареса както Троян така и с.Черни осьм

HONDA CRX B16A1 VTEC 150 ++ HP - леко моднат

Comment

Момчето с аудито мисля, че е от Троян но както и да е района ви е супер хора, мисля пак да ви го посещавам

HONDA CRX B16A1 VTEC 150 ++ HP - леко моднат

Comment

Working...
                              X