И аз съм много доволен от посещението си миналият уикенд, бяхме в едно ново хотелче "Край Реката". Състой се от няколко къщички има си басейн (не е с топла- минерална вода, за феновете шипково е на 15 км) ама се преживява, абе кеф си е отвсякъде, мисля и аз скоро да повторя.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Регионална среща в Троян ?
Collapse
X
-
Изкефиме сьщо, че имаше много фенове на бьрзите коли имам чуството, че като минах през Троян всеки втори караше кола поне леко пипната по вьншния вид особено ми хареса това ауди кадето се дрьпнахме от летящ страрт яко беше нагласено абе с хубави впечатления останах от онзи край даже в Тетевенско имаше нещо като рали абе лудница
HONDA CRX B16A1 VTEC 150 ++ HP - леко моднат
Comment
-
Младежи, днес някой от вас ли ми бибиткаше на Дъскотина? Синя алфа 145, две момчета вътре, почти спряха на пъта и гледаха към мен и двете ми девойки (а може би само девойките...?)
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95
Comment
-
Първоначално публикувано от bassСиня алфа 145, две момчета вътре, почти спряха на пъта и гледаха към мен и двете ми девойки (а може би само девойките...?)В града поне нямаме синя 145
А и сигурно са гледали само девойките
,може и Алфата
Всъщност имало две сини 145но не е от наще
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
Ex: BMW E61 530 Xi
Comment
-
Срещата
Бат Йон да не се спотайваш и да търсиш само нови кръчми ами си прегледай темата и дай да решим кога да се съберем на Чифлика или някъде там из Троян,че от април сме го замислили а колегите са готови да прескочат Балкана за да се видим!!!Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !
Comment
-
Троян
Първоначално публикувано от Cvetelinкакво стана .. нали троянци щяха да организират нещо ...
ще има ли нещо или само чесане на езициКарам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !
Comment
-
Re: Троян
Първоначално публикувано от JORDIПървоначално публикувано от Cvetelinкакво стана .. нали троянци щяха да организират нещо ...
ще има ли нещо или само чесане на езици
колко хора ще се съберем ?ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
-
Първоначално публикувано от YonСега в четвъртък ще се уточни кога ще се разходим до Троян
да е най рано след втората седмица на този месецех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
-
Първоначално публикувано от CvetelinПървоначално публикувано от YonСега в четвъртък ще се уточни кога ще се разходим до ТроянЗа Троян засега ще замразим проекта
97' Alfa Romeo 146 1.6 TS
.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....
Comment
Comment