Известие

Collapse
No announcement yet.

РЕГИОНАЛНА СРЕЩА - СЛИВЕН - 06.02.2005 - ПРОМЯНА !!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Еми колеги - за сефте се връзвам тука, щото идиотите от мойто ISP пльоснали некво тъпо прокси на цялата мрежа и не можех да отварям сайта изобщо.
    Значи за снимките - абсолютна каша е станала - няма нито една свястна, щот слънцето много ми печеше и не знаех какво става.
    За филмчетата - ето ги тук :

http://free.datacom.bg/browse/alfa_user/video/

Разбира се не всички са от пистата в Сливен - търсете :
    - kolona_155
    - 155vsGolf2
    - alfa155_miro_dt
    - alfa_Martini
    Може да наблегнете на 155vsGolf2 - до 400м Алфата водеше с около половин дължина - Голфа се измъкна чак на края на единия километър. За сравнение Алфата е 1.7TS а Голфа е 1.8GTI - не че искам да се заяждам с колегите с Голф, но можете да им го пуснете ...
    :evilish:
    155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
    Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

eeeee...какво е това време там бре тука ни затрупа....

Това летище ми изглежда много примамливо....колко е дълго???

Настилката до колкото виждам е перфектна...
      sigpic
      Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
      " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
      "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Летището е дълго около 2км ... настилката наистина е много добра - единствените забележки са за прахта и ситните камъчета, които носи вятъра от полето (а там почти постоянно духа...). Достатъчно широко е за едновременен старт на 4 коли.
        155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
        Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Alfa_user, в събота ще съм в Ямбол, ще ти звънна да се видим, може да ти дам някой диск да ми запишеш филмчетата, щото няма как да ги изтегля.
          А относно пистата - ми да ви кажа днес даже и вятър няма. Пече едно Слънце, температурите са малко НАД нулата (щото локвите са се разтопили)...
          А като тръгахме от там, срещнах една КАТаджийска патрулка да идва натам, добре че тръгнахме, останаха само голфчетата...
          Lancia Thesis 2.4 JTD 20v/Lancia Lybra 1.9 JTD/Citroen C2
          Ex: FIAT Croma 1.9mJTD/Lancia Kappa 2.0 20v CNG/FIAT Bravo HGT 2.0 20v/Lancia Dedra 1.8 SW/Lancia Delta HPE 1.8 16v VVT/FIAT Tempra 1.8/FIAT 124 (made in USSR)

Comment

Working...
          X