така се падат тоя месец
Известие
Collapse
No announcement yet.
Срещи в София на 13ти и 27ми Февруари
Collapse
X
-
Срещитите са за всички фенове на Италянски колиsigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment
-
Re: Срещи в София на 13ти и 27ми Февруари
Първоначално публикувано от stefiПървоначално публикувано от valjoтака се падат тоя месец
Comment
-
Абе четете има важна тема и в заглавието и пише 14:000888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Дано тази неделя се появят и други, освен обичайните заподозрени та да стане и по-интересно. Lancia и Fiat няма да е лошо и те да дайдат. Ще има спорещивесели :thumb: кисели
много весели
, много кисели
и музичка ще пуснем
а бе важното е да стане купона
, но после да няма :sick;
, така че айде всички сдружно да съберат сили и да дойдат на срещата в неделя, за да може и да обсъдим какво ще купим на колиците за Св. Валентин :in love: и да обещаем, че няма да ги караме на 14 вечерта, ако случайно сме пропуснали Св. Валентин и случайно сме празнували Трифон Нарезан
Айде начи до неделя!
Peace Бай Брадър! :surender:
Comment
-
имам предложение към всички пловдивски, пазарджишки и въобще към всички фенове от региона в неделя ако сте навити да се организираме една група и да отидем на срещата в София, можем да се уговорим примерно да се чакаме на шел Гелеменово-север в някакъв час и от там всички заедно на купонаALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
ALFA ROMEO 33 1.5 TI
Comment
-
Ми нищо не ни пречи като се съберем в 14:00 да се разходим до Боровец...но не знам колко от нас ще са навити да ходят до там.
А и много зависи от времето, но аке не вали сняг до тогава може да минем и до едно място да го видим дали става за Италфеста.
За Боровец трябва и Винетки, ако някой още не се е здобил с такова чудо
п.с: тази вечер направихме малко шоу с три 147мици из Софияsigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment
-
Първоначално публикувано от KGBп.с: тази вечер направихме малко шоу с три 147мици из София
Значи гледам я новата 159 и си мисля: "единствени Алфа Ромео си запазиха индивидуалността с фаровете. Всички останали марки коли качиха баналнитевече извивки на предните си фарове чак на покривите на колите". Извинете ме, че пиша по друга тема тук.
'98 Alfa Romeo 156 1,8 16V Twin Spark
Comment
Comment