Известие

Collapse
No announcement yet.

ИталТур 2005

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

ако стане готова организацията и аз идвам ни6то 4е съм от петри4

Comment

Ми много скоро ще се разбере какво ще става...
      sigpic
      Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
      " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
      "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

какво реших те за обиколката
        Alfa 166 2.4JTD 136hp

Comment

Аз предлагам някъде средата на май да бъде...
          www.facebook.com/workshox

Comment

Трябва да уточним подробностите

Comment

Значи направих проучване и доста хора се дърпат от многото каране....а и цените на бензина до Май месец много вероятно ще стигнат към 1.80лв. или 2лв за литър...така че ИталТур може да го направиме като една среща някъде около Пловдив и да се съберем за петък и събота вечер да се повеселим на спокойствие без допълнителни организаций от сорта на италфеста. Много скоро ще говоря с няколко хотела да видя цени и условия...кой иска също може да предостави няква информация...предполагам ще ни трябват едно минимум 50места....

какво мислите???
              sigpic
              Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica

Comment

Първоначално публикувано от KGB
                Значи направих проучване и доста хора се дърпат от многото каране....а и цените на бензина до Май месец много вероятно ще стигнат към 1.80лв. или 2лв за литър...така че ИталТур може да го направиме като една среща някъде около Пловдив и да се съберем за петък и събота вечер да се повеселим на спокойствие без допълнителни организаций от сорта на италфеста. Много скоро ще говоря с няколко хотела да видя цени и условия...кой иска също може да предостави няква информация...предполагам ще ни трябват едно минимум 50места....

какво мислите???
                аз мисля, че така ще е най-добре а най-подходящото място за това е Цигов Чарк, хотели колкото щеш с каквито искаш габарити аз съм ходил там много пъти и много ми харесва, а и цените са поносими
                ALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
                ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

Да, Цигов чарк е добра идея http://www.cigovchark.hit.bg/ , а освен това има и маршрути към Велинград с минерални басейни или към Доспат, където е много живописно.

Comment

нещо се спря да се пише по темата, даите да се организираме малко по-така и да решим какво ще правим щото ей го къде е Май месец, нека пишат повече хора тук, не се разбра какво мислите за моето предложение за чигов чарк
                    ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

Ми мисля, че се приема
                      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от KGB
                        Ми мисля, че се приема
                        сега остава да уточним датата и в коя хижа(хотел) ще бъдем.моето предложение е да го направим в средата на Май, така като гледам календара 14 и 15 ми се струват приемливи.
                        ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

ми аз не познавам никой тука пък и карам Фиат, но бих се включил в подобно начинание....

Comment

Първоначално публикувано от lulinsquad
                            ми аз не познавам никой тука пък и карам Фиат, но бих се включил в подобно начинание....
                            ИТАЛ ТУР е за всички собственици и уважаващи италянските марки Така, че не се притеснявай, че караш ФИАТ (тук virusalfa би казал, че 145 и 155 са също ФИАТ ) а се включвай в отбора А това, че не ни познаваш не е оправдание а ела на някоя среща да се запознаем и да
                            sigpic

Comment

Working...
                            X