В района има доста хижи, така че ако се съберем повече хора няма да е проблем да се ангажира още една хижа. Аз обаче нямам лични контакти, които да са от полза, така че колегата, който се бе заел с резервацията на хижата (май беше miro_dt) да се огледа по съседните хижи. За всеки случай.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Предложение за събиране в Сливен на 26/7.02.2005 !!!
Collapse
X
-
Колеги има ли някъв шанс да не сме на хижа...че нашите по-добри половинки не искат на хижа...4 легла в стая...за банята не се знае.sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment
-
Аз тази хижа ще я пропусна понеже ще бъда на купон на х.Бузлуджа по това време.
Но ако мога се се включа с един стар планинарски лаф относно баните и къпането в планината.
"От малко кир никой не е умрял, Ама от пневмнония що народ ......"
Така че стига с тези бани еййййй вредно е за здраветоAlfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Мисля, че в някои от хижите на Карандила условията са доста добри. повечето "хижи" са всъщност почивни станции на разни фирми, мисля че стаите са с по 2 легла. Пък за баня - радвайте се ако въобще има вода... (по принцип има).
За конкретната хижа незнам, даже не знам за коя хижа иде реч... Alfa_user може би знае повече подробности. Пък който иска на хотел - в Сливен хотели бол (на Лечковата "Империя" стаята е 110 лв). Близо до долната станция на лифта има един супер хотел "Шато Алпиа"(бившата резиденция на Т.Ж.), там цените са по-земни, но нямам точна информация. Горе има един добър хотел, който обаче от повече от десетина години не работи. Купуваха го разни мутри, после незнам какво стана. Чувам че май пак щял да отваря, но от миналото лято не съм се качвал нагоре.
А за срамежливите половинки предлагам следния вариант - в една стая половинките - да готвят да речем, а в другата стая ние - да пием примерно.Lancia Thesis 2.4 JTD 20v/Lancia Lybra 1.9 JTD/Citroen C2
Ex: FIAT Croma 1.9mJTD/Lancia Kappa 2.0 20v CNG/FIAT Bravo HGT 2.0 20v/Lancia Dedra 1.8 SW/Lancia Delta HPE 1.8 16v VVT/FIAT Tempra 1.8/FIAT 124 (made in USSR)
Comment
-
Абре хубава идея ама....кой ще спомене на жените за планаsigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment
-
Първоначално публикувано от KGBАбре хубава идея ама....кой ще спомене на жените за плана'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
-
На сините камъни!
KGB, Вие от София сте били много свенливи !
Какво толкова, ако се паднете с непозната двойка в една стая. Ние , от този район , сме дискретни
Местните да не се оправдават, че незнаят как е положението с хижите. Да си направят едно планинско рали до кулата и да изберат най-добрата оферта. Само 35 км са!
Още 30-40км и може до Жеравна да опрем. Там в хотелския комплекс, е по 8 лв на човек , в двойна стая , спи се на дървени нарове покрити в матраци, баня във всяка стая.
16 къщички с по 4 стаи е комплекса.
Comment
-
Колеги, много sorry за липсата на намеса от моя страна, но ми скокнаха страшни проблеми с нета - около седмица нямах възможност да се включа в дискусията поради спорове с мойто тъпо ISP.
За самата хижа наистина не знам повече от това, което вече съм написал. Но според мен, няма особено значение дали стаите са с по 2 легла или по 4... така или иначе има опасност повечето от нас да прекарат нощта по двама на легло ... или под леглото/масата. (Нищо лично де...) Както каза колегата Immortal, вероятно няма да е проблем да заемем и втора хижа в съседство ако местата не стигат. Но за да можем да я заемем навреме ни трябват хората които ще дойдат. Надявам се скоро колегата miro_dt да постне малко конкретна информация, защото аз явно и занапред ще си имам проблеми с появяването си тук.
Comment
-
Аз няма да мога да доида:wazuup: по -дяволите пак ще съм на работа ама какво да се прави трябва да се работи :craybaby; :craybaby;ако има некое сплотяване в София ще съм пръв ама
и пак мога да отида на работа
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
-
alex
алекс аз бих дошъл в сливен ама този краси бургаският искам да е там, той от два месеца е заебал форуми всичко. искам да ходатайстваш той да дойде. надявам се и да ми оправят колата дотогава. понеделник вторник иж щяла да е готова че да видим
Comment
-
Снощи разбрах, че хотела на Карандила вече работел - супер стаи с по 2 легла и баня, ресторантът също работел, 15 лв/нощувка на човек. Така че на който не му харесва хижата ...Lancia Thesis 2.4 JTD 20v/Lancia Lybra 1.9 JTD/Citroen C2
Ex: FIAT Croma 1.9mJTD/Lancia Kappa 2.0 20v CNG/FIAT Bravo HGT 2.0 20v/Lancia Dedra 1.8 SW/Lancia Delta HPE 1.8 16v VVT/FIAT Tempra 1.8/FIAT 124 (made in USSR)
Comment
-
26-и
Като гледам, повече от 6-7 човека, няма да се съберем на 26-и на Карандила.www.bgphoto.net/tuning-mix/
089/ 8820032
Comment
Comment