Известие

Collapse
No announcement yet.

Среща на тунинг-генерацията - 19.март, Божурище

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

май вече не сме 3-4 от 11ч. ще тръгва колона от студентски град май за ал. невски да се събираме от 11:00 до 11:20 като това да е часа за тръгване от площада и които сме там до тогава тръгваме в 11:20

Comment

Аз предлагам в 11 да се чакаме на Ал. Невски, та до към 11:30 да се насъберат и закъснелите и от там палим за Божурище, тамън да хванем някакви по-хубави места за паркиране, че като гледам ще е яко фул...
      На мен ми е развален компа в нас и няма повече да влизам във форума тая вечер, така че ще помоля като се вземе някакво решение да ми драсне някой едно SMS-че от сайта на м-тел, че да знам дали да идвам утре на Ал. Невски или направо там да ходя сам.
      0888 643 025
      www.facebook.com/workshox

Comment

ами значи аз ще отида първо на площада така ,че 1бройка е сигурна вече ,да напишат и останалите които със сигурност ще дойдат до площада

Comment

И аз съм на Невски в 11.00 ч.
          дотук двама
          Fiat Punto 1.9 JTD
          Alfa Romeo 156 2.4 JTD
          sigpic

Comment

3 е хубаво число нали?
            ама да се изчакаме до 11:30 че все пак днес е петък
            XTruck

Comment

е да де до 11:30 може да стеанеме и повече коли ще пратя смс на шокс че трима сме сигурни до тук dano ne go събудя po towa wreme

Comment

Организация

Това, че не може да се съберем за събота не означава че не сме организирани. Просто италианските клубове се наложиха като клубовете с най-разумни шофьори. Аз лично не призовах Фиат да отидем на тунинг срещата. Който иска нека отиде. Но това определено не е моя тип забавление. Бясното и лудо каране ми е много далечно.

Comment

Aз бих отишъл, за да видя какво и как се прави по въпроса с тунинга в България - все пак големите фирми и многото пари са при вас, в София.
                  Иначе нашия регион изпраща достоен представител - който отиде на Жабурище, да се оглежда за бялата Мартини 155... И да направите много снимки ей ... Ние тука днес откриваме официално спортния сезон на пистата в Сливен, и ако мога да се докопам до хубаво място, ще наснимам каквото мога и аз.
                  155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                  Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Working...
                  X