Известие
Collapse
No announcement yet.
Таз неделя срещичка а
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от malukПървоначално публикувано от mimей, шегаджията, много весело беше, ако кажеш кой си, имаш бира от мен
Око си признаят , получават две бири и за мезе чипс , от мен !
Много оригинално беше
Comment
-
Първоначално публикувано от 155superПървоначално публикувано от malukПървоначално публикувано от mimей, шегаджията, много весело беше, ако кажеш кой си, имаш бира от мен
Много оригинално беше
Малееее колко голяма е разликата между моите 15 ки и на Киро 17 ките. Трябва май да купувам джанти за вагона
http://www.alfaromeo-bg.com/Media/Img-3-127-1205.jpg2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
Първоначално публикувано от 155superПървоначално публикувано от malukПървоначално публикувано от mimей, шегаджията, много весело беше, ако кажеш кой си, имаш бира от мен
Много оригинално бешехе хе
ля ля ля......
155 2.0 TS 8V
ex 33 1.4 imola - 3i3i
Comment
-
Първоначално публикувано от malukПървоначално публикувано от 155superПървоначално публикувано от malukПървоначално публикувано от mimей, шегаджията, много весело беше, ако кажеш кой си, имаш бира от мен
Много оригинално бешехе хе
ля ля ля......
)
Ма вие двамата сте уникални
Comment
-
[quote="155super
Ма вие двамата сте уникални[/quote]
ама такива сме сиии бее..
и чипса ако може не с чушки
а,BatVas,твоята е оценена с включена екстра- най-бързите клубни чорапки на света в българия,тъй,че мн е скъпа,можеш мн да спечелиш.155 2.0 TS 8V
ex 33 1.4 imola - 3i3i
Comment
-
не знаеш ли, че ако ни няма до машините, сме в "При кмета"?I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Първоначално публикувано от Ticklesздравейте, младежи
аз успях да дойда към 16.30 - имаше няколко алфи със странни жълти листчета, но хора наоколо - никакви'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Ticklesоправдания:
1.мне, не знаех, че ходите в При кмета
2.имам ви телефоните, но моя си стоеше забравен вкъщи
lucky me
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
Comment