If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В бокса съм щот майсторите са мн добри, след смяна на ремонтен комплект на вариатора се установи че ремъка не е зацепен правилно,сега уж е зацепен ама на ниските обороти тресе не върви когато е студена гърми ,ако почна да споменавам пишман майсторите в града няма ми стигне 1 час да пиша. но и това ше стане скоро, да знаят хората. а за срещата с плевенчани в неделя на бриколажа викам да говорим, но сигурно там ще ги поканим добре са дошли .
В началото на този раздел съм оставил телефон такаче колегите от Плевен могат да звънкат като дойдат в Добрич.
здравейте може и аз да се присъединя към вас ако ще има срещичка и най-вече ако ме устройва времето.Но ми се иска сякаш да се събираме повечко хора ,защото от писаното до сега разбрах че се събирате по 2-3 най-много 4 е вече с един повече-АЗ.
това как да го разбирам че вече няма да има срещи в добрич ли.Защото аз стида да съм свободен не ми е никакъв проблем да се вясна дет са вика може за 1мин. да е но ще дойда
за следващата среща независимо колко броя ще сме аз съм там само кажи къде и в колко часа
по малко,по малко ще свикнем да се събираме повече хора и АЛФИ естествено ха ха ха
Дидо не са ядосвай май забрави като се събирахме 10,11 коли а който не вярва да се поразрови малко и да види снимките, а така като гледам май за неделя се заформя групичка,
неделя 27.04.2008г. 16.00ч Бриколажа ако за някои часът нее удобен да пише.
Дидо не са ядосвай май забрави като се събирахме 10,11 коли а който не вярва да се поразрови малко и да види снимките, а така като гледам май за неделя се заформя групичка,
неделя 27.04.2008г. 16.00ч Бриколажа ако за някои часът нее удобен да пише.
Comment