айде от мен снимките тоя път, само да не забравя да взема фотото
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Добрич
Collapse
X
-
кофти , аз другата седмица съм на сватба , сега се сетих
иначе благодаря за офертата на колегата ТЕО , принципно идеята е да дойда с колата , но в краен случай ще се търси алтернатива
Абе що не се събираме в неделите да гледаме формулата в "боулинга" (билярдните маси дето са) ,
то май че се казва "клуб формула 1" заведението? Примерно се събираме 1 час по-рано на Бриколажа и после отиваме да гледаме формулата.Какво ще кажете за идеята? Нека всеки си каже мнението.Last edited by mirchozo; d.m.y г., 23:09.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от didofurnira Покажи съобщениесамо да намекна че ако е хубаво времето аз ще съм в дончевската гора с клуба фолксваген а за формулата в колата имам дъртата плазма
ее само заради формулата и дъртата плазма ми се прибира към Добрич
Comment
-
ейй вече ми текнаха лигите от тия бири и кебапчета,баси кееефаAlfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Comment
-
аз в неделя вероятно ще съм махмурлия ,че в събота съм на сватба, ако ще има среща пишете в колко часаAlfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеаз в неделя вероятно ще съм махмурлия ,че в събота съм на сватба, ако ще има среща пишете в колко часа
п.п.следете постовете до неделя ако има банкет в гората ще пиша
носенето на бири,наденицИ,топки,федербал и др. е задалжителноLast edited by didofurnira; d.m.y г., 20:46.alfa 155 1.8TS '93/ BRC/ ME + АП
Comment
-
те "немците" тая неделя чета че ще правят сбирка на дончевската гора и ще си правят пикник по случай 1 година от срещите им.... еми браво на тях!!!
а другата неделя няма да има извинени ако отсъстват от сбирката за Ф1, а тая идея да обединим Ф1 в гората ще е върха ако се осъществи.. малко е Великден, но дано стане...
Comment
-
банкета в гората е налице аз се приготвям вече
ако някой ще идва да заповяда
0897767316 -аз мисля да се замъкна към 13.00чLast edited by didofurnira; d.m.y г., 10:41.alfa 155 1.8TS '93/ BRC/ ME + АП
Comment
-
е*и му майката... вие си правите барбекюта, пък аз съм във ВТ и на всичкото отгоре тяхната среща е в четвъртък и най-сетне се усетиха да си я променят, след като се събират по 3,4-ма
както и да е...
Comment
Comment