колеги тея стикери какви ще бъдат защото аз на предното стакло има стикер с ника ми тея на страничните какво ще представляват
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Добрич
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от vesak Покажи съобщениеколеги тея стикери какви ще бъдат защото аз на предното стакло има стикер с ника ми тея на страничните какво ще представляват
www.clubalfaromeo.com
ето това е надписа, нещо като реклама, че колата е форумна, така да се каже. страничните се лепят от вътрешната страна на прозореца в размер 20-25см, решихме да са бели. ако искаш и ти, утре ще поръчвам, в петък ще ги донеса на срещата..
Comment
-
на отец Паисий срещу първия магазин за велосипедии и отбивката за църквата.
тоя петък ще дойдеш нали? чакам и още две алфи 156, уж се уговорихме с момчетата, но дано дойдат.
.
Comment
-
миро, видях 155-цата с емблемата на предния капак, даже кара след мен.
Искам да направя едно изявление към всички алфисти от Добрич - който иска да си направи форумния надпис/стикер "Клуб Алфа Ромео България", може да го направи във фирмата за рекламни табели и надписи на ул.Отец Паисий 12, срещу улицата за църквата. Момчето се казва Анатолий Тракийски, на когото казах да запази файла в компютъра си.. цените са смешно ниски, няма нужда да коментираме дори.
Comment
-
мирчозо, няма ли да се похвалих най-сетне - първият залепил форумните стикери
или е толкова трудно, че още ги лепиш
Comment
-
Ам кво да се похваля, ще видиш утре къв уй е. Зареди се с търпение и бой...
Иначе не стана лошо, нямам снимки за жалост но който дойде на срещата ще види.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от albuss Покажи съобщениемиро, видях 155-цата с емблемата на предния капак, даже кара след мен.
Искам да направя едно изявление към всички алфисти от Добрич - който иска да си направи форумния надпис/стикер "Клуб Алфа Ромео България", може да го направи във фирмата за рекламни табели и надписи на ул.Отец Паисий 12, срещу улицата за църквата. Момчето се казва Анатолий Тракийски, на когото казах да запази файла в компютъра си.. цените са смешно ниски, няма нужда да коментираме дори.Alfa Romeo 155 1.8 TS 1992 - bivsha
Alfa Romeo 155 1.8 TS 1994 - bivsha
Alfa romeo 155 2.0 16v 1996 - nastoqshtna
sigpic
Comment
-
Весак утре ще я видиш на срещата, редовен е човека, последните 3 срещи идва, предполагам че и утре няма да пропусне. Между другото те мярнах из Балик тия дни, ама като незнаех че си ти, после видях ника ти на колата, та така комши...Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Comment
-
не, червена е алфата, номера е 6333, но не видях много емблемата.
Comment
-
Хаха, те са 2 такива 155-ци, едната е вишнава а другата черна(ако не се лъжа) дето са с емблеми на предния капак.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Comment
Comment