Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Добрич

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• какво стана,ще правим ли последно събиране за тази година или ще се видим 2010 година?Пишете да знаем какво се разбираме
    Алфа Ромео 155 '95г. 2.0 16V 150к.с.

Comment

• Mай като гледам ще е догодина сбирката. Единствения възможен ден е 30.12 , но той е работен и едва ли ще дойде някой. Аз съм отпуска, така че за мен не е проблем да дойда.
      Аз предлагам 03.01.10-неделя за среща, хем почивен ден, тъкмо и ще поизтрезнеем дотогава. Ако има желаещи, ще пишем и във фиат и ланчиа форума, който иска да дойде.

http://www.lancia-bg.com/forum/viewt...=168563#168563
      Last edited by mirchozo; d.m.y г., 13:07.
      Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
      Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
      Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
        Mай като гледам ще е догодина сбирката. Единствения възможен ден е 30.12 , но той е работен и едва ли ще дойде някой. Аз съм отпуска, така че за мен не е проблем да дойда.
        Аз предлагам 03.01.10-неделя за среща, хем почивен ден, тъкмо и ще поизтрезнеем дотогава. Ако има желаещи, ще пишем и във фиат и ланчиа форума, който иска да дойде.
        ами тя срещата ще е вечерта в 20:00ч. както си е по принцип,така че не виждам какъв е проблема да се направи на 30-ти,но вие си знаете,и все пак ако се организирате пишете да се съберем за последно тази година да е изпратим подобаващо

Comment

• Ами ОК, аз ще питам довечера всички на които им имам скайпа и ще пиша в темата колко желаещи има.
          Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!

Comment

• добре,дано да се съберем доста коли,може и да извикаме ланчиите и фиатите,ако са съгласни

Comment

• СРЕЩА 03.01.2010-неделя от 14:00ч на паркинга на стария Техномаркет (на Добротица дето е)

Comment

• Весело посрещане на новата 2010 година на всички!!!!!

sigpic
                Alfa Romeo 146 1,9 JTD Айв гат да пауъра му!
                http://caralyze.bg/user-car/12/42

Comment

• айди днес 14:00 на стария Техномаркет на Добротица.Да няма закъснели
                  156 1,9JTD 2000

Comment

• http://mirchozo.snimka.bg/automobile...01-2010.459392

Добра среща стана, дано продължим и занапред така...
                    Last edited by mirchozo; d.m.y г., 16:54.

Comment

http://mirchozo.snimka.bg/automobile...01-2010.459392

Добра среща стана, дано продължим и занапред така...
                      да,добра среща се получи,дано наистина и занапред да е такамда ставаме все повече коли

Comment

• колеги може ли да ми кажете как да си сложа и аз снимка на профила да ми излиза като вашите,благодаря ви предварително

Comment

• Aз не помня, беше преди година и половина и оттогава не съм се занимавал.Виж в профила си, търси аватар, това е снимката в профила която излиза, а тази под подписа не се сещам как ставаше. Има изисквания обаче колко да са големи снимките, ако са по-големи не стават, трябва да си ги редактираш.

Comment

Aз не помня, беше преди година и половина и оттогава не съм се занимавал.Виж в профила си, търси аватар, това е снимката в профила която излиза, а тази под подписа не се сещам как ставаше. Има изисквания обаче колко да са големи снимките, ако са по-големи не стават, трябва да си ги редактираш.
                            аха,мерси все пак!а кога ще е следващата среща?

Comment

• следващата е на 15.01.. дано не забравиш за капаците напомням от сега

sigpic
                              Alfa Romeo 146 1,9 JTD Айв гат да пауъра му!
                              http://caralyze.bg/user-car/12/42

Comment

• Първоначално публикувано от 146_JTD Покажи съобщение
                                следващата е на 15.01.. дано не забравиш за капаците напомням от сега
                                няма да забравя а ти можеш ли да ми кажеш как да си направя като тебе там дето пише колко време си карал колата?

Comment

Working...
                                X