ами аз по принцип се прибирам петък но вечерта късно понеже пътувам след работа......
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Добрич
Collapse
X
-
Да вземем да се организираме по празниците да пием/хапнем по нещо?Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеДа вземем да се организираме по празниците да пием/хапнем по нещо?FIAT BRAVO JTD105 - Турбо IHI RHF5 VL18, JTD100 инжектори, генерация на 60мм, къстъм ремап, ХГТ маховик и съединител
Comment
-
Абе преди се огранизирахме, ама в последната година е много несериозна работата.
По Коледа стават чудеса..., нека всеки който има желание да пише кога му е удобно през почивните дни.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеАбе преди се огранизирахме, ама в последната година е много несериозна работата.
По Коледа стават чудеса..., нека всеки който има желание да пише кога му е удобно през почивните дни.FIAT BRAVO JTD105 - Турбо IHI RHF5 VL18, JTD100 инжектори, генерация на 60мм, къстъм ремап, ХГТ маховик и съединител
Comment
-
Някой мераклия за среща в неделя?
Има вероятност да пием кафе по обяд с 1-2ма колеги, тъй че ако има желаещи телефона ми е в подписа.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Comment
-
среща
привет колеги,
среща ще има ли скоро, понеже съм си в Дч в момента и ще се радвам да се видим и пийнем по бираAlfa Romeo 159 2.4 20V JTDm SW TI Q4 2007
Alfa Romeo 156 1.9 16V JTDm SW Sport 2005 - втората бивша
Alfa Romeo 155 2.0 8V TS 1995 - бившата мръсница
sigpic
Comment
-
Никой няма желание напоследък, жалко...
Телефона ми го има в подписа, на драго сърце може да пием по кафе/бира след работа.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Comment
-
Ще се чуем, ще звънна тук там и ще се организираме в движение.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Comment
-
Неделя на Бриколаж към 12:00ч удобно ли е?
Аз преди това вероятно няма да мога, след 13ч също имам ангажимент.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Comment
Comment