до хората, които са пътували скоро до варна: започнали ли са да оправят кратерите???
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Добрич
Collapse
X
-
Оправят е доста силно казано, но малко позапушиха кратерите, естествено не както трябва, но все е нещо...Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Колегата 146_jtd е много прав за данъка излиза че като караш по стара кола плащаш по малко данък и това не е от вчера така ето например за моята кола която е производство далечната 1984 година с двигател 1.5/77киловата платих данък в размер на 117.53лева това еalfa33 1.5 Boxer twin weber or Dell Orto DRLA40 105 hp/Quadrifoglio Oro 84
Comment
-
да,при теб идва по-малко от самия закон за местни данъци и такси. мисля че чл.54-55 беше. колата ти е над 14 годишна и коефициента е 1.. във Варна по наредбата 1 kW колко е? 1,52 май го смятам..
миро, а спокойно ли се кара? в смисъл има ли дупки или е закърпено навсякъде.
Comment
-
Ъъъ, такова понятие в Бг няма, дупки, кърпежи, разни изпреварвания, нито за миг не можеш да скучаеш зад волана.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от 146_JTD Покажи съобщениедо хората, които са пътували скоро до варна: започнали ли са да оправят кратерите???146 1.6 twin spark 97 - тотална щета
146 1.4 twin spark 97 junior за части
146 1.8 twin spark 97 - продадена
156 2.4 JTD Q2 Face 04 - настояща
Comment
-
Абе от Бултрака нататък е ОК, ама до там предполагам е по-зле от миналата година. Същата работа е според мен, то и до малко след Стожер е добре пътя, оттам нататък е малко "гигантски слалом", но поне дълбоките дупки ги позапълниха.
Все тая, и от двете места е кофти, само внимавайте щото се затопли, скороста се вдигна и куките отново са на пътя и вардят сериозно. На Стожер често има камера, бяла Астра и черен Форд Фокус, естествено без никакви обозначения, така че умната в населените места.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Comment
-
абсолютно си прав, добре е че предупреждаваш и с точното описание.. аз видях преди месец астра с камера на разклонението на каравелово ли, как се казваше селото. след гората към стожер. и така за 10км 2 камери.
утре сме на линия, нали? или поне повечето
Comment
-
Aз ще се опитам да дойда, че едно гости ми се очертава по това време, но ще видим как ще се наредят нещата.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Comment
-
"Синята зона" в гр.Добрич почти е факт. почти, защото това е само проект и наредбата все още не е влязла в сила. днес на сайта на общината бе качен въпросния проект:
http://www.dobrich.bg/index.php?s=nl&id=1892
приятно четене! ако имате предложения, пишете ги тук
Comment
-
Утре ще има ли ентусиасти?
Ако сме само 3коли като миналия път ич да не ходя...Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Comment
-
аз няма да присъствам. на рали Търново съм днес и утре
Comment
-
За втора трета седмица почти никой не идва на срещите, предния път бяхме 3 алфи, тоя път 2, явно няма да ги бъде.
пп А едно време колко алфи се събирахме ...
http://mirchozo.snimka.bg/automobile...4-08-09.410890Last edited by mirchozo; d.m.y г., 17:57.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Comment
-
добре, как да променим нещата? дайте да се разбираме и да приключваме.ако искате в неделя в късния следобед. да кажем в 17 - 18ч. хем ще е светло, хем който е ходил някъде събота и неделя, ще се е прибрал, тъй като в понеделник е на работа. какво ще кажете?
тая седмица е великден, но ако не пречи на повечето, може да пробваме към 17-18ч. и без това няма да ядете цял ден яйцаи едно борене може да си направим
Comment
Comment