Е то и аз съм за деня само ..... Във колко ще тръгвате и ще се чакаме ли ?? Ние уж сме се разбрали м/у 9:30 и 10:00 да се събираме ... така че може и да се изчакаме?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Добрич
Collapse
X
-
амии чакам варненци да се даоразберат за точния час. може би ще се тръгва към 8 и към 10:30-11 ще сме на отбивката за Елена. Директно там ли ще се събираме? вие какво решихте по въпроса?
Comment
-
Ами то хубо ще ходите през деня, но то няма да има какво да видите, няма да има някаква обща сбирка или нещо подобно както на Италфеста. Просто ще се съберат много алфи на паркинга на хотела и вечерта ще се напият, така че ако не се остава вечерта е безмислено, но вие си решавате все пак.
Та така...
пп Данчо какво ще има на 15-ти май?Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
ние не мислим така.. а и аз имам уговорки с колегите. емблема ще ми носи едно момче, десния фар ще отваряме.. и така
иначе щом сме там, ще си намерим смисъл. то пък го дават да вали, пфууу
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеАми то хубо ще ходите през деня, но то няма да има какво да видите, няма да има някаква обща сбирка или нещо подобно както на Италфеста. Просто ще се съберат много алфи на паркинга на хотела и вечерта ще се напият, така че ако не се остава вечерта е безмислено, но вие си решавате все пак.
Та така...
пп Данчо какво ще има на 15-ти май?? Важно е, че ще има присъствие било то и през деня,все пак всеки си има определени ангажименти...
Comment
-
Абе нямах това предвид, просто няма организирано мероприятие за през деня, сега то няма нищо лошо в разходката и присъствието, винаги има къде да пообиколиш и да разгледаш местноста, но просто си е "гъз път да види". Пък и като гледам ние напоследък изобщо не се събираме, камоли да организираме нещо подобно.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Comment
-
добричката група закрива ли се? или продадохте алфите? ще правим ли среща тая вечер от 8 или в неделя? има ли желаещи?
Comment
-
Айде в 20:00ч на Бриколаж, пък който дойде, аз ще постоя 15мин и ако не дойде никой се прибирам.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Comment
-
и аз ще съм там!
Comment
-
И Тео ще дойде, супер, за сега сме 4ма, вероятно ще излъжа още някойAlfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Comment
Comment