Абе аз ли си въобразявам или някой ни е изтрил част от писанията,страниците бяха 9 сега при мен са 8, аз за среща май не са получи тоз път.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Добрич
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от teo_gtiАбе аз ли си въобразявам или някой ни е изтрил част от писанията,страниците бяха 9 сега при мен са 8, аз за среща май не са получи тоз път.Оставил съм най- важното.
97' Alfa Romeo 146 1.6 TS
.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....
Comment
-
Тая неделя нямаше нищо нали..?sigpic We Dont Drive FasT,We JusT Fly Slowly ! ! !http://www.metacafe.com/watch/1027834
ex Alfa 166 2.0 T.Spark ex Alfa 156 2.0 T.Spark, ex Alfa 156 1.8TS Ауди А4 Авант ТДИ, BMW 7, Ауди А6 Т и др
Comment
-
didofurnira
снимки от срещата днес
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=197462
следващата среща е от 14.00ч на същото място тази неделяalfa 155 1.8TS '93/ BRC/ ME + АП
Comment
-
Бяхме 4 ма обаче стана яко шоу по пътя за кафето, колегата grim каза, че е видял как изхвърча единия ми тас , другия път ша зема камерата,и още някой с мене да снима изпълненията, дано сме повечко че тогава по интересно.146 1.6 twin spark 97 - тотална щета
146 1.4 twin spark 97 junior за части
146 1.8 twin spark 97 - продадена
156 2.4 JTD Q2 Face 04 - настояща
Comment
-
камери
Абе верно ли е че имало камери в града и щели да слагат още, да не земем да получим некви снимки по пощата. А пък с тез новите залегнали полицаи по булеварда напрао ша са претрепя, се ги забравам и в последния моментспирам
146 1.6 twin spark 97 - тотална щета
146 1.4 twin spark 97 junior за части
146 1.8 twin spark 97 - продадена
156 2.4 JTD Q2 Face 04 - настояща
Comment
-
Re: камери
Първоначално публикувано от teo_gtiАбе верно ли е че имало камери в града и щели да слагат още, да не земем да получим некви снимки по пощата. А пък с тез новите залегнали полицаи по булеварда напрао ша са претрепя, се ги забравам и в последния моментспирам
'97 155 1.8 16V
GMC YUKON DENALI 5.7 V8
the cost of living is dying...everybody pays...
sigpic
Comment
Comment