аиде в 13 00 на бриколажа
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Добрич
Collapse
X
-
Бре тая година никой не е писал тука, аре аз да съм първия, а между другото ко стаа със срещите, аре у неделя да спретнем една.146 1.6 twin spark 97 - тотална щета
146 1.4 twin spark 97 junior за части
146 1.8 twin spark 97 - продадена
156 2.4 JTD Q2 Face 04 - настояща
Comment
-
Първоначално публикувано от didofurnira Покажи съобщениеч*н*г*
де ще се събираме на бриколаж или на технополис146 1.6 twin spark 97 - тотална щета
146 1.4 twin spark 97 junior за части
146 1.8 twin spark 97 - продадена
156 2.4 JTD Q2 Face 04 - настояща
Comment
-
Здравейте колеги, ще правите ли скоро сбирка в Добрич,все се каня да дойда да се видим.Пък и сега имам и повод,наскоро намерих един контактен ключ за Алфа (мисля 156,щото е като моя) та си викам на някой може да му излезе късмета.Пък и нали е колега алфист,сърце не ми дава да не помогна.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
днеска обаче хич не чакахте закъснях с 12-13мин и не намерих никой стоях до и35 и си тръгнах минах покрай бакарди ама и там ви нямаше.Трябва да си разменим телефоните да можем да се откриваме аз намерих един на ТЕО ама казва че временно си е ограничил входящите си обаждания и не успях да се свържа .За напред трябва по повечко време да се чака поне 20мин случва се някой да закъснее
Comment
Comment