снимки няма ли от днеска
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Добрич
Collapse
X
-
Ей аз се забравям да щракна по една снимчица, ама времето беше мъгливо, Бориславе ти що излъга народа, че ше идваш, Дидо и той. Само питате а не идвате, я да земити да си остайти скайповити и телефонити всички които се събираме, че другия път направо да звънкам. Дидо сори ама телефона ми са прецака и сега съм друг, и ти нямам номера.146 1.6 twin spark 97 - тотална щета
146 1.4 twin spark 97 junior за части
146 1.8 twin spark 97 - продадена
156 2.4 JTD Q2 Face 04 - настояща
Comment
-
Първоначално публикувано от teo_gti Покажи съобщениеЕй аз се забравям да щракна по една снимчица, ама времето беше мъгливо, Бориславе ти що излъга народа, че ше идваш, Дидо и той. Само питате а не идвате, я да земити да си остайти скайповити и телефонити всички които се събираме, че другия път направо да звънкам. Дидо сори ама телефона ми са прецака и сега съм друг, и ти нямам номера.Last edited by borislav82; d.m.y г., 09:43.
Comment
-
На мен ми се очертава малко work в неделя и...,но пишете в колко часа за вс случайAlfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Все пак ще се опитам и аз да дойда,пък ако е убаво времето мое и някой снимка да цВъкнемAlfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Колеги, защо не скокнете утре до Варната да направим една обща среща. Събираме се в 15:30 над техническия университет - на паркинга на терапията. Ще се радваме ако се включите. Който от вас дойде, има по една бира от мен.sigpic
Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'
Comment
-
Я, тука малко живннало бре, значи 14.00 съм на бриколажа, а за Варна наистина тря да се организираме някой ден. Някой знае ли кво стана с гонките тука в Добрич има ли ги все още.146 1.6 twin spark 97 - тотална щета
146 1.4 twin spark 97 junior за части
146 1.8 twin spark 97 - продадена
156 2.4 JTD Q2 Face 04 - настояща
Comment
Comment